EXCLUSIV! Otilia Bilionera a divorțat de soțul arab Hamude? Ce se petrece în viața ei de cuplu

#Survivor România
Ultima actualizare:

Se pare că Otilia Bilionera este din nou singură. Artista s-ar fi despărțit de bărbatul cu care se măritase după legile lui. Este vorba despre un afacerist arab pe nume Hamude, deținător al mai multor shaormerii în zona Militari, din București. Acesta nu a susținut-o nici în perioada Survivor și nici nu a așteptat-o la aeroport, când a revenit în țară, detalii care au dat de bănuit.

cub otilia bilionera animat gif

Este o artistă care se bucura de celebritate, o femeie frumoasă, delicată și cu mult sex appeal, însă nu prea are noroc în dragoste. Fostul impresar i-a luat toți banii din concerte, fostul iubit de origine turcă a avut probleme cu legea, iar soțul se pare că a părăsit-o. Este vorba despre Otilia Bilionera, care s-a măritat în mare secret, într-o moschee din Turcia, pentru că soţul ei este musulman.

Otilia: "Cererea în căsătorie a avut loc în Antalya"

Cântăreața l-a cunoscut în septembrie 2018, când concura în emisiunea "Ferma", de la Pro TV. Hamude are aproape 30 de ani, deține mai multe shaormerii în cartierul Militari, din București, și a cerut-o de soție chiar de ziua ei, pe 13 iunie, după un concert în Turcia, iar la scurt timp s-au căsătorit.

Cererea în căsătorie a avut loc în Antalya, la un concert de-ale mele, exact de ziua mea de naștere. Eram în Turcia și el mi-a zis: «ce-ar fi să ne căsătorim religios?» Și ne-am căsătorit la o moschee. El e musulman. Este jumătate arab, jumătate român. Mama lui este moldoveancă, ca și mine. La cununie a fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant. Te pune la început să spui o sumă de bani, în cazul în care veți divorța, ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Și am zis vreo 5.000 de euro", povestea Otilia la "Vorbește lumea" (PRO TV), în anul 2019.

Otilia și Hamude. Foto: Cancan.ro
Otilia și Hamude. Foto: Cancan.ro

"La Survivor, Otilia nu a vorbit nicio clipă despre soțul ei"

Iată însă că lucrurile s-au schimbat pe parcurs, iar Otilia și Habubu, așa cum își alinta soțul, s-ar fi despărțit. "A fost ciudat, pentru că nu a susținut-o nimeni în afară de mama ei, în momentele grele din Survivor. În momentul în care a fost întrebată de cine îi este dor ea a spus «de părunți și de prieteni», moment în care am rămas cu toții uimiți, pentru că știam că este căsătorită, dar, iată, nici urmă de Hamude. Otilia nu a vorbit nicio clipă despre soțul ei, a fost mereu tristă și cred că această tristețe și vulnerabilitate emoțională era cauzată și de lipsa partenerului. Noi am auzit că s-au despărțit. Dacă nu mă înșel, nu a așteptat-o nici la aeroport, la venirea din Republica Dominicană", ne-a povestit o sursă din apropierea artistei.

Artista are probleme grave de sănătate

Otilia a rezistat eroic două luni în competiția Survivor, dar se confruntă cu afecțiuni renale dinainte de a intra în competiție. A mers în junglă cu o pungă de antibiotice, însă condițiile precare, lipsa de igienă, efortul și lipsa alimentației, din păcate, și-au spus cuvântul. Nici tratamentul nu a mai putut face față.

"Mă simt mai bine acum, pentru că am ajuns acasă. În afară de infecţia urinară cu care, practic, am plecat în competiţie, acolo m-am ales cu ulcer de la antibioticele luate pe stomacul gol şi cu ceva probleme cu ovarele din cauza frigului pe care îl înduram în timpul nopţii", ne-a spus artista.

A lansat o piesă nouă după Dragobete

Melodia se numește "Nights în Maraquesh". "Da, am lansat o piesă pe care abia aşteptam să o împărtăşesc cu publicul meu. E piesa mea preferată de până acum, «Nights în Marrakesh». Este o piesă pe care am pus ochii încă de când am semnat cu casa mea de producţie, Roton, şi am obţinut-o cu greu, pentru că era scrisă pentru altcineva.

Totuşi, atunci când îţi doreşti ceva din tot sufletul, nu are cum să nu se întâmple. În continuare am să lansez multe piese, atât în română, cât şi pentru fanii mei din afara ţării. Toţi mi-au lipsit enorm pe tot parcursul competiţiei, chiar dacă ştiu că au fost alături de mine la fiecare pas. Am programate concerte în Turcia, India, Egipt şi abia aştept să mă întâlnesc cu fanii mei de pretutindeni", a povestit ea pentru Click!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net