Filmul de pe Netflix care a cucerit cinefilii. Ocupă locul 1, iar 16 milioane de persoane l-au urmărit deja

Pe Netflix, un film a reușit să cucerească inimile a milioane de telespectatori, ocupând locul 1 în topul preferințelor, iar 16 milioane de persoane l-au urmărit deja. Acest film captivant este "Despicable Me", o animație care ne aduce în fața adevărului că răufăcătorii pot fi adesea mai fascinanți decât eroii.

Netflix. Foto: Pixabey.
Netflix. Foto: Pixabey.

Cum începe pelicula

Filmul începe prin a prezenta un răufăcător numit Gru, interpretat magistral de Steve Carell. Gru are un bârlog de savant nebun situat în subsolul casei sale suburbane, iar obiectivul său nu este să cucerească lumea, ci să devină cel mai mare răufăcător al tuturor timpurilor, dominând ratingurile știrilor prin cablu.

Un aspect care îl deosebește pe Gru de alți răufăcători este locația bârlogului său, nu în deșert sau pe lună, ci în subsolul unei case obișnuite. Gru nu este interesat de controlul lumii, ci mai degrabă de controlul lumii media.

Pe parcursul filmului, Gru este însoțit de creaturi adorabile numite Minioni, care îl susțin în fiecare demers și îl aplaudă cu entuziasm. Aceste creaturi galbene, cu unul sau doi ochi fiecare, aduc o notă comică și adorabilă filmului.

Acțiune, umor și momente emoționante

Viața lui Gru devine mai complicată când arhirivalul său, Vector, fură Marea Piramidă. Gru, fiind depășit de acest concurent, își propune să fure ceva mult mai grandios: luna însăși. Pentru a-și atinge scopul, el adoptă trei copii drăguți de la un orfelinat local: Margo, Edith și Agnes.

Copiii aduc un element nou în viața lui Gru, aducând lumina și căldura într-o existență care era prea multă legată de planurile malefice. "Despicable Me" este astfel o combinație reușită de acțiune captivantă, umor adorabil și momente emoționante care aduc zâmbete pe fețele tuturor.

Cu personaje memorabile, umor inteligent și aventuri palpitante, acest film a câștigat inimile a milioane de telespectatori și lasă o amprentă frumoasă în lumea animațiilor de pe Netflix. Este un must-see pentru toți cei care iubesc o poveste captivantă și plină de culoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net