Filmul de pe Netflix care a cucerit planeta. E pe locul 1 și aproape 40 de milioane de persoane l-au văzut deja

În prezent, "Rebel Ridge" este pe locul 1 pe Netflix, fiind vizionat de aproape 40 de milioane de persoane. Acest film captivant, regizat de Jeremy Saulnier, a reușit să atragă atenția datorită unei povești palpitante și a unor teme relevante, devenind un adevărat fenomen global.

Netflix. Foto: arhiva.
Netflix. Foto: arhiva.

Povestea peliculei

"Rebel Ridge" urmărește povestea lui Terry Richmond, un fost pușcaș marin interpretat de Aaron Pierre. Terry se confruntă cu corupția dintr-un orășel din Alabama, când poliția locală îi confiscă, pe nedrept, suma de 36.000 de dolari, bani necesari pentru a-i plăti cauțiunea vărului său, reținut pentru deținere de droguri. Acest incident declanșează o serie de evenimente care îi va schimba viața, iar Terry se angajează într-o luptă disperată împotriva sistemului corupt.

Filmul începe dramatic, cu Terry lovit intenționat de o mașină de poliție, ceea ce deschide o poveste plină de tensiune și adrenalină. Pe parcurs, Terry descoperă o rețea de corupție care se află în inima comunității sale și, cu ajutorul lui Summer McBride (AnnaSophia Robb), o angajată a tribunalului, începe să dezvăluie nedreptățile din sistem.

Jeremy Saulnier, cunoscut pentru filmele sale independente "Blue Ruin" și "Green Room", își demonstrează abilitățile de regizor, combinând acțiunea intensă cu un mesaj social profund. Filmul reușește să evite clișeele și să ofere o narațiune originală, plină de surprize și momente neașteptate.

Filmul abordează tensiuni rasiale

Pe lângă acțiunea captivantă, "Rebel Ridge" abordează teme importante, cum ar fi confiscarea bunurilor civile, o practică controversată care permite forțelor de ordine să rețină proprietăți fără o condamnare penală. Această problemă, adesea ignorată în discursul public, este explorată cu o sensibilitate rară, aducând în prim-plan nedreptățile sistemului judiciar și impactul său asupra comunităților vulnerabile.

De asemenea, filmul abordează tensiuni rasiale, evidențiind interacțiunile dintre Terry, un protagonist de culoare, și polițiștii majoritar albi din Alabama rurală. Saulnier reușește să integreze aceste teme într-un mod subtil, fără a le transforma în melodramă, oferind spectatorilor o experiență cinematografică provocatoare.

"Rebel Ridge" nu este doar un alt film de acțiune; este o lucrare artistică care îmbină divertismentul cu o critică socială acută. Cu o performanță remarcabilă din partea lui Aaron Pierre și o regie inspirată de Jeremy Saulnier, filmul reușește să captiveze publicul din întreaga lume. Dacă nu l-ați văzut încă, acum este momentul să descoperiți acest film care a cucerit planeta și a devenit un hit pe Netflix.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
pro tv facebook jpg
netflix pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net