Filmul de pe Netflix care e pe primul loc în preferințele românilor. În rolul principal joacă superba Mădălina Ghenea

Naomi, o navigatoare curajoasă, se aventura singură în călătoria sa către Granada la bordul propriului ei iaht, numit The Serenity, cu speranța de a se reuni cu iubitul ei, Jackson.

Scenă din timpul peliculei Deep Fear / foto: captura video
Scenă din timpul peliculei Deep Fear / foto: captura video

Cu toate acestea, plănurile ei se schimbă dramatic pe parcursul celor trei zile de călătorie, atunci când un furtună neașteptată deviază iahtul de la traseul planificat.

În timp ce ocolește o insulă aparent pustie, Naomi răspunde unui semnal SOS și descoperă trei supraviețuitori care se agață de o epavă.

Supraviețuitorii sunt, de fapt, traficanți de droguri

Situația ia o întorsătură întunecată atunci când se dezvăluie că cei trei supraviețuitori sunt de fapt traficanți de droguri, iar Naomi este obligată să recupereze aproape o tonă de cocaină din epavă.

Cu toate eforturile ei, planul lor este dat peste cap de apariția neașteptată a rechinilor-tigru, atrași de cadavrele din epavă.

Astfel, ceea ce ar fi trebuit să fie o simplă călătorie către iubire se transformă într-o luptă periculoasă pentru supraviețuire în fața pericolelor marine și a amenințărilor umane.

Mădalina Ghenea are rolul principal

Mădălina Ghenea a strălucit în adevăratul sens al cuvântului / foto: arhivă personala
Mădălina Ghenea a strălucit în adevăratul sens al cuvântului / foto: arhivă personala

Mădălina Ghenea este protagonista thriller-ului intitulat "Deep Fear," în care împarte scena cu Ed Westwick, binecunoscut în special pentru rolul său din "Gossip Girl," interpretând personajul Chuck Bass.

La premiera filmului de la Londra, în octombrie anul trecut, Mădălina Ghenea a strălucit în adevăratul sens al cuvântului, pășind pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie cu paiete argintii, ce amintește de solzii unui pește.

Creatia purtată de ea poartă semnătura Tony Ward Couture, iar actrița româncă a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale Giuseppe Zanotti.

O parte din filmările pentru „Deep Fear”, regizat de Marcus Adams, au avut loc în Dubai. Premiera mondială a avut loc în luna iunie, în Malta, iar călătoria premierelor europene a continuat cu evenimentul de la Londra.

Amy Jackson a fost o competiție serioasă pentru Mădălina, chiar dacă a optat pentru o ținută mai sobră, compusă dintr-un sacou, fustă și cizme negre.

Ed Westwick și Amy formează unul dintre cele mai admirate cupluri în prezent și împărtășesc mereu detalii despre relația lor, care se pare că va culmina cu căsătorie și copii în viitorul apropiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net