Filmul care face furori pe Netflix! Are tensiune non-stop și unul din cele mai tari personaje din istorie

Ultima actualizare:

E final de săptămână, așă că, dacă ești în căutarea unui film pe Netflix, avem pentru tine o propunere excelentă. Promitem să nu fii dezamăgit nici de această dată, dacă mergi pe mâna noastră. Trebuie, însă, să te grăbești, deoarece această peliculă fabuloasă dispare de pe platformă la finalul lunii martie.

Filmul fabulos de pe Netflix care dispare la finalul lunii
Filmul fabulos de pe Netflix care dispare la finalul lunii

Se spune că oricine trebuie să vadă măcar o dată în viață acest film de pe Netflix. Are doi actori senzaționali, aflați în cea mai bună formă a carierei în momentul în care pelicula a fost lansată.

De altfel, confruntarea morală dintre cele două roluri opuse din toate punctele de vedere este considerată una dintre cele fascinante din istoria cinematografiei. Tinerii care vor să devină actori studiază meticulos cele două staruri ale filmului care a fost savurat din plin pe Netflix.

Această producție te va ține cu sufletul la gură de la început și până la final. Iar când cortina cade, te vei gândi cât de mult ești dispus să lupți pentru principii în viața ta. Câți oameni s-ar comporta în ziua de azi precum unul dintre protagoniști acestui film de pe Netflix

Film de Oscar pe Netflix. Dispare la finalul lunii martie

Training Day este un film american din 2001, regizat de Antoine Fuqua și scris de David Ayer. Povestea urmărește un veteran de poliție din Los Angeles, Alonzo Harris (interpretat magistral de Denzel Washington), care începe să-l antreneze pe un tânăr polițist, Jake Hoyt (jucat de Ethan Hawke), în prima zi a acestuia în departamentul de narcotice.

Pe parcursul zilei, „puștiul” descoperă caracterul lui Alonzo, un polițist viclean, corupt, care se află în mijlocul unui joc periculos de droguri și bani.

În film, accentul este pus pe relația tensionată dintre cei doi ofițeri și modul în care Alonzo manipulează situațiile în beneficiul propriu. Denzel Washington a primit un premiu Oscar pentru rolul său din film, iar Training Day a rămas în istorie, fiind apreciat atât de spectatori, cât și de critici.

Nu rata un film clasic prezent pe Netflix. Training Day e o capodoperă 

În ciuda faptului că este un film de acțiune, Training Day își propune să provoace spectactorii atât pe tema abuzurilor de putere ale poliției, dar și pe tema moralității.

Training Day este un film care mai poate fi văzut pe Netflix doar până la finalul lunii martie. E păcat să ratezi această peliculă. Îți promitem că vei avea o seară excelentă dacă mergi pe mâna lui Denzel Washington, dar a și lui Ethan Hawke. Nu uita, ceva clasic e de multe ori mai bun decât ceva nou, mai ales în ziua de azi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net