Imagini în premieră de la filmările „Titanic”. Ce scene nu au mai ajuns în varianta finală a filmului

Probabil că niciunul dintre noi nu poate nega că, atunci când vine vorba despre mari capodopere ale cinematografiei, „Titanic” se numără printre cele mai remarcabile producții din toate timpurile. Iar publicul de-a lungul lumii cu siguranță este de acord, deoarece, vreme de decenii întregi, „Titanic” a fost cel mai de succes film din cinematografe. Ei bine, de curând, mai multe imagini incredibile de la filmări au devenit publice!

Imagini de la filmările „Titanic” / foto: Instagram/Pubity
Imagini de la filmările „Titanic” / foto: Instagram/Pubity

Mai mult ca sigur că nimeni nu ar putea nega că, atunci când vine vorba despre mari capodopere ale cinematografiei, „Titanic” se numără printre cele mai remarcabile producții din toate timpurile. Iar publicul larg cu siguranță este de acord cu această opinie, deoarece, vreme de decenii întregi, „Titanic” a fost cel mai de succes film din cinematografele de pe glob! Ei bine, de curând, mai multe imagini incredibile de la filmări au devenit publice!

Probabil că, în acest moment aproape fiecare dintre noi am văzut filmul, măcar o singură dată. Produs de către James Cameron, pelicula s-a lansat tocmai în anul 1997, iar de la momentul în care a apărut pe marile ecrane, filmul a devenit, aproape peste noapte, un clasic al cinematografiei. Având în distribuție nume sonore, precum Leonardo DiCaprio, Kate Winslet și Billy Zane, acest film a devenit favoritul a milioane de oameni.

Imagini incredibile de la filmări

Multe scene au fost șterse din film / foto: Instagram/Pubity
Multe scene au fost șterse din film / foto: Instagram/Pubity

Un lucru mai puțin știut de către fanii filmului este că scenariul original includea multe scene care nu au mai intrat în varianta finală a peliculei. Iar, deși acest lucru nu este deloc neobișnuit, unele dintre aceste scene puteau schimba destul de semnificativ povestea filmului. De exemplu, filmul mai includea o poveste de dragoste, între prietenul lui Jack (interpretat de Leonardo DiCaprio), Fabrizio, și Helga.

Iar o altă scenă importantă care nu a fost inclusă o înfățișează pe Rose (Kate Winslet), având un monolog în care mărturisește cât de puțin i se potrivește partenerul ei, lucru ce arăta că inima ei încă îi aparținea lui Jack.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net