Leo de la Strehaia, dezvăluiri uluitoare despre Carmen Șerban: „Plăteam lăutarii să cânte cu ea! A fost gagica mea!”

Nici bine nu a fost eliberat din închisoare, că Leo de la Strehaia s-a pus pe dezvăluiri! „Prințul țiganilor” a luat-o în vizor pe fosta sa iubită, cântăreața Carmen Șerban, cu care a avut o relație timp de trei ani. Leo susține că le-a oferit bani grei lăutarilor, la vremea aceea, doar pentru a cânta alături de iubita lui de atunci.

Leo de la Strehaia a fost eliberat, luna aceasta, din închisoare, după doi ani de detenție și a început să dea din casă!

Ion Stelică Mihai, cel supranumit „Prințul țiganiloir” a format, în trecut, un cuplu cu Carmen Șerban, timp de trei ani. Cei doi s-au despărțit însă, atunci când căntăreața a aflat că Leo era căsătorit de ceva vreme.

Invitat în podcastul „Fiță cu Adiță”, Leo de la Strehaia (47 de ani) și-a adus aminte de amorul lui cu Carmen Șerban și a început să facă dezvăluiri, care cu siguranță nu-i vor pica prea bine solistei.

Leo de la Strehaia: „Îl plăteam pe Adrian Minune sute de mii de mărci la vremea aia”

Leo susține că, la acea vreme, plătea bani grei maneliștilor consacrați, precum Adi Minune, să cânte cu iubita lui, Carmen Șerban.

Eu am început să bag banii în lăutări datorită lui Carmen Șerban pentru că a fost gagica mea! A fost iubita mea și din cauza ei băgam banii în lăutari.

Plăteam lăutarii ca să cânte cu ea. Îl plăteam pe Adrian Copilul Minune sute de mii de mărci la vremea aia”, a declarat Leo de la Strehaia, în cadrul podcastului ”Fiță cu Adiță”.

Ce a spus  Carmen Șerban despre relația cu Leo?

Carmen Șerban (52 de ani) a vorbit și ea, la un moment dat, despre relația cu Leo de la Strehaia, însă atunci vedeta a negat faptul că fostul ei iubit ar fi oferit bani lăutarilor pentru a cânta cu ea.

„Adrian a ales să cânte cu mine şi eu am ales să cânt cu el. Nu am cântat cu Adrian datorită lui Leo. Eu am făcut opt albume cu Adrian, dar el nu a dat niciun ban.

Leo nu mi-a dat nicio maşină, nu mi-a plătit nicio rată la casă. O dată mi-a luat 1.000 de euro din casă, bani care erau rata de casă, pentru a merge la casino.

Singurul lucru adevărat pe care-l spune el este că l-am lăsat să vorbească el cu Adrian, cu Irina Loghin sau Romică Ţociu”, a declarat Carmen Șerban, în urmă cu ceva ani.

Leo de la Strehaia susține că a avut, de-a lungul timpului, mai multe aventuri cu femei dornice de faimă şi de bani din show-biz, precum: Jasmine, celebra dansatoare din buric, Loredana Chivu, Anna Lesko, Cristina Spătar, Simona Sensual, Larisa Drăgulescu sau Renata Gheorghe. În tot acest timp, acesta a rămas însă căsătorit cu Anca, femeia cu care stă în casă la Strehaia.

A stat trei luni în scutece, după ce a suferit un AVC!

Leo de la Strehaia a fost condamnat în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală. A stat încarcerat la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin, unde spune că a văzut moartea cu ochii, după ce a suferit un AVC.

Nu îmi aduc aminte tot ce s-a întâmplat, mi-am pierdut memoria. Mai țin minte unele lucruri, dar doar în mare, în rest nu mai țin minte. Eu nu mai țin minte ce s-a întâmplat în viața mea.

Trei luni de zile am stat numai în pat, cu pampers, nu m-am dat jos din pat, deci nu m-am dat jos din pat trei luni. Consider că Dumnezeu m-a lăsat să trăiesc pentru că mai am câteva misiuni pe pământul ăsta”, a mai declarat Leo de la Strehaia, în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”.

„Prințul țiganilor” a fost operat, ulterior, însă a rămas cu sechele pe viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net