Breaking News! Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie: cum arată „prințul țiganilor”, după 2 ani de „suferință”

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie! „Prințul țiganilor” a postat, astăzi, 5 septembrie, o poză pe Facebook prin care își anunță eliberarea. Personajul controversat a fost întâmpinat de întreaga familie la ieșirea din penitenciar!

Leo de la Strehaia a fost eliberat din pușcărie

Fostul iubit al asistentei TV, Loredana Chivu a ajuns la închisoare în urmă cu doi din cauza unui dosar de evaziune fiscală. Acum, controvesatul personaj monden a fost pus în libertate, iar la Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin a fost așteptat de cele mai dragi persoane din viața sa. Pentru a celebra momentul, Leo a postat și o poză pe Facebook în care anunță că este în sfârșit liber, după o perioadă grea în spatele gratiilor în care a avut și probleme grave de sănătate. După cum se știe, „prințul țiganilor” suferise un atac cerebral.

Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”, a transmis Leo pe pagina sa de Facebook.

De ce a ajuns la închisoare Leo de la Strehaia

Vă reamintim că Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost condamnat, în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Maria Mihai zisă și Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, şi încă o persoană pe nume Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenţie, respectiv 1 an și 6 luni. . 

Ion-Stelică Mihai zis și Leo de la Strehaia a fost acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Maria Mihai, mama cântărețului, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele lui Leo au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai. Cel din urmă a fost reţinut pentru executarea unei pedepse în alt dosar.

„Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!”, spunea, atunci, mama lui Leo de la Strehaia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net