Leo de la Strehaia și mama sa au ajuns la închisoare: „Prieteni, suntem terminați! Suntem morți!”

Ultima actualizare:

    Încă un interlop după gratii! Leo de la Strehaia înfundă pușcăria alături demama și fratele săuSursa foto: Captură youtube.com
Încă un interlop după gratii! Leo de la Strehaia înfundă pușcăria alături demama și fratele săuSursa foto: Captură youtube.com

Aseară, după ce au ajuns la penitenciar, dar înainte de a fi încarcerați, Maria Mihai, zisă și Patroana, mama interlopului, a postat pe youtube un video de aproape 10 minute în care se adresează prietenilor, cunoscuților și rudelor plângând și jelind. „Prieteni, suntem terminați!” spune ea la începutul filmării.

Leo de la Strehaia a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Aceeași pedeapsă a primit-o și mama cântărețului, și fratele vitreg, dar și un alt bărbat care face parte din anturajul celor trei. Mandatele au fost puse în aplicare, miercuri seară, de polițiștii din Strehaia, iar inculpații au fost încarcerați la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin. Leo de la Strehaia înfundă pușcăria pentru contrabandă cu benzină într-un dosar deschis în anul 2017. Prejudiciul produs ar fi de 3 milioane de euro.

Leo de la Strehaia a fost încarcerat. Mesajul Patroanei pe rețelele de socializare

„Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!”

Femeia plânge, jelește și urlă, alături de unul dintre nepoței care se aude și el pe fundal cum vorbește despre poarta de acasă rămasă deschisă, despre cocoșul din curte și pisică.

Leo de la Strehaia, 2 ani jumătate de închisoare cu executare

Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost condamnat, miercuri, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Maria Mihai zisă și Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, şi încă o persoană pe nume Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenţie, respectiv 1 an și 6 luni. . 

Ion-Stelică Mihai zis și Leo de la Strehaia este acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Maria Mihai, mama cântărețului, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele lui Leo au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai. Cel din urmă este deja deţinut pentru executarea unei pedepse în alt dosar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net