Alertă maximă în familia lui Leo de la Strehaia! Sora „prințului țiganilor”, declarații dureroase: „E în mare pericol”

Leo de la Strehaia a suferit un accident vascular cerebral în închisoare, iar de atunci, „prințul țiganilor” a fost transportat la spital, acolo unde se află și astăzi. Pentru că are o stare de sănătate precară, familia lui Leo se gândește la ce-i mai rău în ceea ce-l privește. 

Leo de la Strehaia
Leo de la Strehaia

După ce Leo de la Strehaia a ajuns la spital în stare gravă în urma unui accident vascular cerebral, familia acestuia a intrat în stare de alertă maximă.

Sora lui Leo de la Strehaia e disperată

Sora lui Leo de la Strehaia a vorbit despre starea de sănătate a acestuia, menționând faptul că toți se tem pentru el și se gândesc la ce este mai rău. 

Mai mult, se pare că Leo de la Strehaia mai are nevoie de o operație, iar medicul se roagă și el pentru Leo, ca totul să iasă bine. Cu toate acestea, starea de sănătate a lui Leo de la Strehaia este una precară.

„Nu s-a ridicat deloc din pat până acum, nu are voie să facă efort. Este internat în spital, în București, l-au adus la urgență. În orice moment e în mare pericol. El are și operația, și probleme cu inima, a făcut și accident vascular cerebral. Ne e frică, în fiecare zi, poate să facă ceva, dar Dumnezeu l-a ajutat, avem încredere în Dumnezeu. E și mama aici, tot neamul nostru, stăm pe la poartă, pe la spital, pe aici, ne rugăm... Avem dreptul la o vizită pe zi. E la regim... Mai are nevoie de o operație, și domnul doctor se roagă la Dumnezeu...” a spus sora lui Leo de la Strehaia, pentru spynews.ro.

Citește și - Leo de la Strehaia, încătușat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de înșelăciune

Leo de la Strehaia, 2 ani jumătate de închisoare cu executare

Vă reamintim că Ion Stelică Mihai, cunoscut sub numele de Leo de la Strehaia, a fost condamnat, în anul 2021, la doi ani și jumătate de închisoare cu executare. Mama lui, Maria Mihai zisă și Patroana, fratele vitreg, Ioan Mihai, şi încă o persoană pe nume Dumitra Ionuţ au primit și ei câte 2 ani de detenţie, respectiv 1 an și 6 luni. . 

Ion-Stelică Mihai zis și Leo de la Strehaia este acuzat de tentativă la stabilirea cu rea-credinţă de către contribuabil a impozitelor, taxelor sau contribuţiilor, având ca rezultat obţinerea fără drept a unor sume de bani cu titlu de rambursări sau restituiri de la bugetul general consolidat.

Maria Mihai, mama cântărețului, Ionuț Dumitra și Ioan Mihai, fratele lui Leo au fost condamnați la câte doi ani închisoare cu executare, pentru complicitate la tentativă la fapta săvârșită de Ion-Stelică Mihai. Cel din urmă a fost reţinut pentru executarea unei pedepse în alt dosar.

„Suntem la arest, aici, la Severin. Suntem cu copiii după noi. Am lăsat totul acasă baltă. Prieteni, s-a terminat totul! Nu mai e nimeni acasă! A rămas pustiu!”, spunea, atunci, mama lui Leo de la Strehaia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net