Leo de la Strehaia, eliberat din arest şi plasat sub control judiciar

Ultima actualizare:

    Leo  de la Strehaia, în cătușeFoto: captură video
Leo de la Strehaia, în cătușeFoto: captură video

Leo de la Strehaia, fiul său și încă un bărbat sunt urmăriți penal, fiind învinuiți de înșelăciune. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au cerut instanței arestare preventivă a celor trei bărbați. Leo de la Strehaia, pe numele lui real Ion Stelică Miha,i a eliberat din arest şi plasat sub control judiciar. Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Un magistrat de la Judecătoria Sectorului 1 a respins vineri cererea procurorilor de arestare preventivă a lui Leo de la Strehaia, pe numele real Ion Stelică Mihai, urmând ca acesta să fie eliberat şi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, într-un dosar în care este cercetat pentru înşelăciune.

Ce interdicţii are Leo de la Strehaia

Potrivit hotărârii instanţei, Leo de la Strehaia are mai multe interdicţii, printre care şi obligaţia de a nu părăsi teritoriul României. El trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze cu privire la schimbarea locuinţei şi să se prezinte la secţia de poliţie în a cărei circumscripţie îşi au domiciliul în fapt inculpaţii, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

Instanţa a mai dispus punerea în libertate a lui Leo de la Strehaia, acesta fiind reţinut joi pentru 24 de ore. Decizia instanţei nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu apel. Anchetatorii au dispus, vineri, punerea în mișcare a acțiunii penale față de Ion Stelică Mihai, cunoscut ca Leo de la Strehaia, de fiul său, Alin Mihai, și de încă un bărbat pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. Potrivit procurorilor, cei trei bărbați sunt acuzați că au păcălit un afacerist să le livreze 150 de aparate de aer condiționat, relatează Mediafax."În cuprinsul actului de inculpare s-a reţinut că, în cursul lunii iulie 2019, cele 3 persoane au indus în eroare reprezentanţi ai unei societăţi comerciale, determinându-i să livreze cantitatea de 150 de aparate de climatizare, lăsându-le garanţie bilete la ordin, emise de societăţi comerciale controlate de aceştia prin interpuşi, selectaţi din rândul persoanelor cu o situaţie material precară", a explicat Călin Radu Bogdan. purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.  

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net