Leo de la Strehaia, ridicat de poliţişti la Arad! E acuzat de înşelăciune

Ultima actualizare:

    Leo de la Strehaia a avut şi el de-a face cu poliţia în trecutFoto: Facebook
Leo de la Strehaia a avut şi el de-a face cu poliţia în trecutFoto: Facebook

Prinţul ţiganilor a dat de bucluc! Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de aducere emis de Poliția orașului Strehaia pe numele lui Leo de la Strehaia, pe numele lui real Mihai Ion Stelică, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Bărbatul se afla în mașina sa, în trafic, pe străzile municipiului Arad, când a fost ridicat de oamenii legii.

Leo de la Strehaia a început săptămâna cum nu se poate mai prost. Controversatul personaj se afla la Arad împreună cu,  fiul său, care urma să fie audiat luni dimineața la sediul Poliției într-un dosar de evaziune fiscală cu fier vechi în care prejudiciul este estimat la două milioane de euro, scrie www.aradon.ro.

În timp ce băiatul era audiat, polițiștii arădeni l-au depistat în trafic pe Leo de la Strehaia, punând astfel în aplicare mandatul de aducere emis pe numele lui. Polițiștii l-au transportat, sub escortă, în județul Mehedinți.

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de aducere emis de Poliția orașului Strehaia pe numele unui bărbat de 41 de ani, cercetat într-un dosar de cercetare penală întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune”, a declarat inspectorul principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Luni dimineața, în municipiul București și alte două județe au avut loc mai multe percheziții, una dintre ele desfășurându-se la domiciliul lui Leo de la Strehaia. Bărbatul este cercetat în această cauză pentru comiterea infracțiunii de înșelăciune.

Potrivit Poliției Române, la data de 5 martie, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinți, cu sprijinul polițiștilor din București și Dolj, efectuează 8 percheziții, în județele Mehedinți și Dolj, precum și în municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite de furturi din locuințe și înșelăciune. Din cercetări a rezultat că, începând cu anul 2016, cei în cauză ar fi sustras bani și bijuterii din locuințele mai multor persoane prin metoda «împrietenirii». De asemenea, ar fi indus și menținut în eroare o persoană căreia i-au oferit spre vânzare o statuie presupusă a fi din aur. Zece persoane vor fi conduse la sediul Poliției, pentru audieri. Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 50.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net