Leo de la Strehaia, încătușat de polițiști și reținut pentru 24 de ore. Este acuzat de înșelăciune

Ultima actualizare:
Vasilică (25 de ani), zis Ursul, este fiul lui Leo de la Strehaia
Vasilică (25 de ani), zis Ursul, este fiul lui Leo de la Strehaia

Leo de la Strahaia a fost audiat joi, 18 iulie, de polițiști. El este acuzat că ar fi implicat în cazul dosarul de înșelăciune în care a fost reținut acum trei zile fiul său. În urma audierilor, bărbatul de 42 de ani a fost încătușat și reținut pentru 24 de ore.

Pe numele lui Leo de la Strehaia polițiștii au emis o ordonață de reținere pentru 24 de ore, acesta urmând să fie prezentați magistraților cu propuneri legale. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de de înșelăciune, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.


    Leo  de la Strehaia, în cătușeFoto: captură video
Leo de la Strehaia, în cătușeFoto: captură video

În continuarea cercetărilor în dosarul de înşelăciune instrumentală de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, la sediul subunităţii de poliţie este audiat un bărbat de 42 de ani, faţă de care există suspiciunea rezonabilă că ar fi implicat în cauză”, a transmis Poliţia Capitalei.

Fiul lui Leo de la Strehaia a fost reținut luni

Leo  de la Strehaia, în cătușe
Leo de la Strehaia, în cătușe

Fiul lui Leo, Vasilică, zis Ursul, împreună cu un alt bărbat, au păcălit un om de afaceri să le livreze 150 de aparate de aer condiționat după ce s-au prezentat sub identități false. Luni seara, au fost prinși în flagrant în Ilfov, timp ce le încărcau în mașini. Prejudicul este de 300.000 de lei.  Până acum au prins în flagrant 6 persoane, care, după ce au indus în eroare reprezentanţii unei societăţi comerciale, au încărcat 17 aparate de aer condiţionat, urmând să încarce alte câteva zeci, pe care le-au transportat pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov, fiind interceptati de poliţişti. ”Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului1 cu doi bărbaţi în stare de reţinere”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Citește și:

Fiul lui Leo de la Strehaia, reţinut de poliţişti pentru înşelăciune. Prejudiciul estimat este de 300.000 de euro

Mătuşa lui Leo de la Strehaia, ridicată de mascaţi! O aşteaptă ani grei de închisoare

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net