Leo de la Strehaia a ajuns la spital la o zi de când a fost eliberat din pușcărie! Imagini dureroase

Leo de la Strehaia a ajuns pe patul de spital. Totul s-a întâmplat la numai o zi după ce a fost eliberat din închisoare. Controversatul personaj monden a fost însoțit de cei mai dragi oameni din viața sa la ieșirea din Penitenciarul din Drobeta Turnu Severin.

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare Foto: Facebook
Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare Foto: Facebook

Probleme de sănătate în închisoare

Ajuns în spatele gratiilor, Leo de la Strehaia s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Controversatul om de afaceri a ajuns, la un moment dat, de urgență la spital, transportat direct din celulă. Se pare că, acum, după numai o zi de la eliberarea din închisoare, Leo de la Strehaia a ajuns, din nou, pe patul de spital. 

Leo de la Strehaia a ajuns la spital Foto: Facebook
Leo de la Strehaia a ajuns la spital Foto: Facebook

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia a fost operat de urgență la începutul acestui an. Afaceristul se afla în închisoare, când a suferit un accident vascular cerebral. După trei luni de la intervenția chirurgicală, soția afaceristului declara că acesta pierdut 15 kilograme în perioada în care a fost în convalescență.

Leo de la Strehaia a fost eliberat din închisoare

Fostul iubit al asistentei tv Loredana Chivu a ajuns în spatele gratiilor în urmă cu doi ani. Bărbatul a fost condamnat într-un dosar de evaziune fiscală. La ieșirea din închisoare, Ion Stelică Mihai a transmis un mesaj pe Facebook: „Vă pup, prieteni! Am venit acasă de la pușcărie”. 

În 2021, Leo de la Strehaia, mama sa şi un alt bărbat au fost reţinuţi de poliţiştii din Strehaia, după ce au fost condamnaţi la închisoare cu executare într-un dosar privind infracţiuni de evaziune fiscală.

În această seară, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraş Strehaia au identificat şi reţinut doi bărbaţi, de 47, respectiv 50 de ani şi o femeie, de 61 de ani, toţi din oraşul Strehaia, pe numele cărora Tribunalul Bucureşti a emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Bărbatul de 47 de ani a fost condamnat la 2 ani şi 6 luni de închisoare, bărbatul de 50 de ani la 1 an şi 6 luni de închisoare, iar femeia la 2 ani de închisoare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală", a transmis Poliţia Judeţeană Mehedinţi, la acea vreme, scrie News.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net