Lucian Mîndruță, confesiuni neașteptate! Ce a făcut fostul prezentator TV cu primii bani câștigați din fotografii de la înmormântări „Mi-am cumpărat...”

Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D,  să răspundă la întrebări provocatoare despre viața și cariera sa.

Telespectatorii au avut ocazia să îl descopere asttfel pe Lucian Mîndruță într-o lumină foarte personală, dincolo de imaginea jurnalistului de succes.  Și chiar vedeta a spus pe paginile sale de socializare că „ Am fost mai sincer decât trebuia. Dar trebuia să o fac demult. Mulțumesc Denise Rifai pentru că mi-ai dat ocazia”. 

„Am pus deoparte și pentru o vacanță la  mare”

Lucian Mîndruță a surprins în emisiunea Denisei Rifai cu poveştile despre primii săi bani câștigați din fotografii de la înmormântări. Fostul prezentator de știri a mărturisit la „40 de întrebări” ce anume și-a cumpărat cu banii pe care i-a câștigat atunci.

„Nu am trăit din ele propriu-zis, dar mi-am cumpărat lucruri pe care copiii, de obicei, le primesc de la părinți: blugi, bicicletă, casetofon... Mi le-am cumpărat singur din munca mea, începând cu 14 ani. Am pus deoparte și pentru o vacanța la  mare… ”, a rememorat cu nostalgie jurnalistul.

„Probabil că eram un foarte bun prezentator”

Lucian Mîndruță a vorbit şi despre episodul care inflama opinia publică în 2010, legat de fotografii apărute în presă vremii, ce stârneau suspiciuni despre o presupusă infidelitate. Jurnalistul a oferit o perspectivă profundă asupra felului în care a gestionat acest episod dureros, atât pentru el, cât și pentru familia sa.

Probabil că eram un foarte bun prezentator, deși nu am mai prezentat Știrile la trei luni după aceea. Fiecare bucată din viață este o chestiune care vine cu niște lecții la pachet… eu am rămas din povestea asta cu o chestie foarte interesantă, am descoperit că oamenilor le pasă de mine, credeam că sunt un anonim.

Și am descoperit că dintr-odată jumătate din presă scrie despre povestea mea. Amuzant a fost că din momentul în care am aflat că eu contam, nu am mai contat, și am aflat, cu ocazia asta, cât de repede trece gloria asta”, a reflectat Lucian Mîndruță cu o sinceritate dezarmantă.

Și nu doar atât! Lucian Mîndruță a vorbit și despre relația cu mama sa, dar și despre momentele în care s-ar fi putut dezamăgi reciproc. 

„Până la urmă, și ea, și eu, suntem oameni care au trecut de jumătatea vieții. Cumva, dacă ar fi fost să ne dezamăgim, am avut timp să ne iertăm până acum”, a mai spus Lucian Mîndruţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
banner raluca moianu png
Banner Ioana Ginghină
Monica Anghel se simte bine în pielea ei!
cub Catalin Cazacu și Ramona Olaru png
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net