Majda, confesiune emoționantă! De ce nu mai păstrează legătura cu tatăl pe care l-a cunoscut când avea 26 de ani: „A ieșit din viața mea...”

Majda Aboulumosha (36 de ani) a fost invitată lui Teo Trandafir la podcastul acesteia, "Gând la gând cu Teo".

Frumoasa actriță este de o sensibilitate aparte și își dedică energia pentru a-i ajuta pe alții chiar dacă în sufletul ei este uneori nu tocmai roz. Vedeta are acum o durere pentru că nu mai vorbește cu tatăl ei și i-a povestit lui Teo despre asta.

„I-am scris: "Ce faci, tată?". Nu mi-a răspuns!". Eu tot timpul am încercat să găsesc scuze! (...) L-am găsit. Tot ce l-am rugat a fost să nu mai iasă din viața mea și iar a ieșit. Mama este eroina mea!", i-a povestit Majda, emoționată lui Teo Trandafir.

„El are o poziție foarte bună, a văzut că nu vreau absolut nimic, doar să nu iasă din viața mea! Să mă sune, să mă întrebe din când în când dacă sunt bine! Eu am fost plecată la  Survivor atunci, am zis că poate am avut eu telefonul închis și nu mai intră mesajele,  am văzut că nu m-a căutat, trecusem și printr-o durere în familie. I-am scris atunci!", a povestit Majda care și-a dorit să aibă o relație bună cu tatăl ei cu care nu mai vorbește.

La un moment dat, atât Majda cât și tatăl ei au crezut unul despre altul că nu mai sunt în viață însă destinul i-a adus împreună. Deocamdată cei doi nu își mai vorbesc acum.

„El cu mama a avut o poveste de dragoste aici, eu am fost primul lui copil, el a plecat...El mi-a spus că el a crezut că și eu am murit. Și mie mi s-a spus despre el la fel, nu când eram mică, ci când eram mare și am continuat să-l găsesc. A ieșit din viața mea....", i-a mai spus Majda lui Teo.

Majda joacă în filmul "Cursa"

Filmul "Cursa" produs de Codin Maticiuc alături de asociații săi, unul dintre cele mai scumpe filme independente românești care s-a făcut vreodată, un fel de "Fast&Furious" de România, a adunat în distribuție mai multe nume românești printre care și Majda.

Actrița este super încântată de această experiență și este nerăbdătoare să se lanseze filmul în cinematografe.

„Numele meu este Guapa şi am intrat în cursă. Oare am şanse? O producție ce abia aștept să fie lansată, la care se muncește enorm pe timp de noapte și mi-ar fi plăcut să am timpul necesar să vă prezint întreaga echipă, ca să-i cunoașteți mai bine pe oamenii din spatele camerelor Apariția mea sper să vă placă și dacă totuși nu o să fie pe placul vostru sigur o să fiți fascinați de întreaga poveste din @cursafilmulMulțumesc echipei pentru toate zâmbetele dăruite deși sunt convinsă că oboseala era la locul ei, având în vedere puținele ore dormite. Încă o dată am învăţat că este important să faci totul cu plăcere și să ai dorința să iasă totul perfect!", a precizat Majda pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
BeFunky collage (27) jpg
FotoJet (5) jpg
theo rose jpg
netflix shutterstock jpg
cub anda calin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net