Mirela Banias de la Insula Iubirii, de nerecunoscut. A slăbit atât de mult încât nici hainele nu-i mai vin

#Insula iubirii
Ultima actualizare:

Cu puțin timp înainte de sărbători, Mirela Banias a dispărut complet de pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Insula Iubirii i-a speriat pe urmăritorii ei, iar aceștia s-au gândit dacă nu cumva s-a întâmplat ceva cu bruneta. Cu toate acestea, în urmă cu doar câteva zile, Mirela a deslușit misterul și le-a spus tuturor că nu a pățit nimic, însă le va da detalii la timpul potrivit. 

Dacă unele femei se  îngrașă după sărbători, Mirela Banias este o norocoasă căci a slăbit cum nu se poate mai mult. 

Mirela Banias, în criză de haine!

Pentru că a slăbit foarte mult, Mirela Banias a rămas fără haine. Nicio piesă vestimentară din dulapul ei nu-i mai vine! Pe Instagram, Mirela a postat o fotografie cu ea în care se vede cu ochiul liber cât de mult a slăbit. 

Îmbrăcată într-o maletă neagră și o fustă din piele, Mirela s-a filmat în timp ce trage în lateral de fustă, pentru a le arăta oamenilor cât de mult a slăbit. Atât de mult încât dacă nu ar fi ținut de fustă, aceasta ar fi căzut de pe ea!

„Eu în 2023 după sărbători. Am nevoie de haine noi: urgent!”, a scris Mirela Banias, pe contul său de Instagram.

Mirela Banias a slăbit
Mirela Banias a slăbit

Transformarea este vizibilă cu ochiul liber și cu siguranță chiar dacă ea nu ar fi menționat nimic despre acest detaliu, oamenii tot ar fi observat că a slăbit foarte mult. Mirela nu a fost niciodată o femeie grasă, însă a avut câteva kilograme în plus care se vedeau, mai ales în zona abdomenului și a picioarelor. La cum arată acum, nu ne miră faptul că vrea să-și schimbe garderoba și nu o să ne mire nici dacă o vom vedea că abordează altfel de ținute, care mai de care mai sexy. În fond, arată foarte bine și își permite!

Citește și - EXCLUSIV. Cerasela de la „Insula Iubirii”, ipostaze sexy lângă brad. Ce spune despre bărbații care o abordează cu replici penibile: „Pozez așa cum simt”

Mirela Banias, complet transformată după Insula Iubirii

Insula Iubirii a fost, pentru Mirela Banias, cea mai mare provocare din viața ei. Bruneta a trăit dezamăgirea și dezgustul atunci când fostul ei partener de viață, Ionuț Gojman, a ales să fie ispită în sezonul 5 al emisiunii, în loc să se întoarcă acasă, alături de ea. 

Deși a avut parte de apropieri în cadrul reality show-ului din Antena 1 de ispita masculină Mircea, nu s-a concretizat absolut nimic. Ajunsă acasă, singură și dezamăgită, Mirela s-a reinventat și a renăscut din cenușă: a devenit o femeie mult mai puternică decât era înainte, iar ulterior l-a cunoscut pe actualul ei soț, Vasile Tecar, care are 2 copii dintr-o altă relație. Mirela nu are copii, însă se poartă cu cei doi la fel cum s-ar fi purtat dacă ea le-ar fi dat naștere: are grijă de ei, le dă sfaturi bune și este extrem de apropiată de ei, ceea ce este de respectat!

Mirela Banias și Vasile Tecar dețin Salt Resort Cojocna, un resort de lux care este, mai tot timpul anului, aproape full. Condițiile de cazare sunt luxoase și clienților li se pun la dispoziție tot felul de servicii, toate pentru confortul lor personal.

Din punct de vedere fizic, Mirela s-a schimbat extrem de mult după participarea la Insula Iubirii. A schimbat și stilul vestimentar, și coafura, li-a pus acid în buze și s-a transformat într-o adevărată divă, astfel că, la 40 de ani, arată cum nu se poate mai bine!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net