Momente de coșmar pentru Cristina Cioran. Vedeta, în lacrimi: „S-a năpustit asupra mea..."

Ultima actualizare:

Cristina Cioran (46 de ani) încearcă să își găsească liniștea după despărțirea de tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu, însă de fiecare dată când vorbește despre fostul său iubit, atunci când amintirile dau năvală și sunt prea dureroase, actrița și prezentatoarea TV, izbucnește în lacrimi.

Așa s-a întâmplat și în episodul din podcastul lui Mister Bursucu în care a fost invitată. Cristina Cioran povestește mai multe despre viața ei, lucruri care nu îi fac poate bine, dar se eliberează cumva atunci când spune despre ele.

„Dacă nu am murit, am fost pierdută. Mama mea, m-a pierdut, la un moment dat, pe mine", i-a povestit, în lacrimi, Cristina Cioran lui Mister Bursucu la „Un Podcast Mișto". Atunci când Adrian Cristea a adus vorba despre fostul iubit al vedetei, și a întrebat-o dacă îi este frică pentru viața ei, Cristina Cioran a recunoscut că da!

Îi este frică de fostul partener de viață

Da, pentru că știu de ce este capabil!", a spus actrița cu referire la tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. Se pare că în relația lor au existat, la un moment dat, și episoade mai puțin plăcute, tocmai de aceea între vedetă și fostul ei partener de viață au avut loc mai multe scandaluri și situații neplăcute, iar actrița a obținut chiar și un ordin de restricție împotriva fostului său iubit.

„A lovit vreodată copilul?", a întrebat Bursucul sporind suspansul în podcastul său.

„O mamă nu trebuie să-și îngroape copiii... A fost un consum prea mare de substanțe psihotrope...S-a năpustit asupra mea, copilul a fost prins între noi, ce să zic mai mult... Mi-am pus pază mie. Și copilul nostru va urma consiliere psihologică de specialitate pentru vârsta ei... Nu discut despre împăcare, niciodată!", i s-a confesat Cristina Cioran lui Mister Bursucu, iar apoi a și cântat puțin la podcastul acestuia. 

Cristina Cioran își dorește multă liniște și a mai dat ceva din casă. S-a rugat să apară în viață ei, poate, chiar bărbatul potrivit.

„Dacă apare unul de 2 metri, să-l aduceți aici. Și a apărut! Am frecat la lampa lui Aladin până a ieșit spiridușul ăla rău! Abia aștept următoarea aventură!", i-a mai povestit Cioran lui Adrian Cristea. La un moment dat, prezentatoarea TV, a anunțat că urmează să se mute o perioadă în țară împreună cu fiica ei și cu noul său iubit. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Sue Ellen jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
drame de vazut pe netflix jpg
emily burghelea jpg
netflix 3733812 1280 jpg
FotoJet (2) jpg
1 dan capatos s a mutat la antena stars jpg jpeg
netflix pexels jpg
banner dana savuica png
image
actualitate.net
image
actualitate.net