Motivul pentru care Mara Bănică nu s-ar mai întoarce în „vecii vecilor” la Acces direct”. Declarațiile dure ale vedetei la adresa show-ului tv

Mara Bănică, una dintre cele mai apreciate și mai cunoscute jurnaliste din presa românească, spune lucrurilor pe nume și dă dovadă de sinceritate. Întrebată în cadrul podcast-ului „Tare de tot cu Viorel Grigoriu” dacă s-ar mai întoarce la „Acces Direct”, vedeta a răspuns clar și răspicat că nu ar mai face niciodată acest lucru. 

Mara Bănică nu s-ar mai întoarce la „Acces Direct”
Mara Bănică nu s-ar mai întoarce la „Acces Direct”

Vreme de 12 ani, Mara Bănică a colaborat cu postul de televiziune Antena, fiind unul dintre invitații de bază pentru a dezbate cazurile sociale prezentate în cadrul show-ului.

Mara Bănică: „Nu m-aș mai întoarce în vecii vecilor”

Vedeta este mai sigură ca niciodată de faptul că nu se va mai întoarce la „Acces Direct”. Ea a mărturisit că a colaborat cu postul de televiziune „de nevoie”. Ulterior, lucrurile au luat o altă întorsătură, considerând că cel mai bun lucru pe care l-ar fi putut face era să plece. 

„Acolo unde am lucrat, nu m-aș mai întoarce în vecii vecilor, niciodată! La Acces Direct. În momentul în care nu mai ai nevoie... eu am făcut de nevoie lucrurile astea. A fost și o perioadă foarte frumoasă, în timp... Au fost niște momente când emisia era foarte ok, din punctul meu de vedere când, într-adevăr, reușeam niște lucruri: cu niște copii amărâți. 

Dup-aia, au transformat-o în Vulpițe, Viorel și niște jene de-astea.”, a mărturisit Mara Bănică. 

Mara Bănică nu se mai poate uita la „Acces direct” 

În urmă cu doar câteva luni, invitată fiind în alt podcast - cel moderat de Cătălin Măruță, vedeta mărturisea faptul că nu mai poate urmări emisiunea în cadrul căreia a fost prezentă mai bine de un deceniu.

„Eram o femeie de 40 de ani care creștea un copil, îi mai aveam și pe ai mei că așa a fost viața. La un moment dat nu am mai avut de ce să fac asta. Banii nu au mai fost o mare problemă pentru mine. Nu mai puteam, efectiv. Eu acum nu pot să mă uit. Eu știu că mai există emisiunea, dar nu mă pot uita.”, mai spunea vedeta, în podcastul „Acasă la Măruță”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net