N-ai cum să-l ratezi! Filmul de pe Netflix care a urcat pe primul loc. Lumea îl adoră, milioane de persoane l-au văzut

"A Family Affair" prezintă o poveste de dragoste cu unele consecințe comice pentru o tânără, mama ei și pentru șeful ei. Nicole Kidman (56 ani) joacă alături de Zac Efron (36 ani). Comedia romantică a urcat imediat în topul celor mai vizionate filme de pe platforma de streaming Netflix, plasându-se acum chiar pe primul loc. 

"A Family Affair", cea mai recentă comedie de pe Netflix Foto: Shutterstock
"A Family Affair", cea mai recentă comedie de pe Netflix Foto: Shutterstock

"A Family Affair”, pe primul loc în topul celor mai vizionate filme  

"A Family Affair” a avut premiera pe celebra platformă de streaming Netflix pe 28 iunie 2024 și a captat rapid atenția publicului din întreaga lume. Cu o durată de 1 oră și 53 de minute, filmul a reușit să se poziționeze pe primul loc în topul celor mai vizionate filme din România, în ciuda unor recenzii mixte. 

O comedie romantică pe placul multora 

Scenariul filmului se concentrează pe asistenta unui star de cinema extrem de pretențios. Aceasta, jucată de Joey King, se confruntă cu dificultăți în a fi luată în serios de angajatorul său celebru, interpretat de Zac Efron. Tensiunile și neînțelegerile dintre cei doi ating un punct culminant când asistenta descoperă că starul este îndrăgostit de mama sa, jucată de Nicole Kidman. Acest plot twist adaugă o notă de umor și dramatism poveștii, transformând-o într-o comedie romantică pe placul multora.

Nicole Kidman joacă alături de Zac Efron

Acesta nu este primul film în care Nicole Kidman joacă alături de Zac Efron. Cei doi au mai apărut în producția The Paperboy, din urmă cu 12 ani. „Nu știam la ce să mă aștept de la această reuniune cu Nicole pentru noul film, dar ea este o femeie minunată, o actriță talentată și un om generos, cu care îți face cea mai mare plăcere să-ți petreci timpul”, a spus Efron despre colega lui de film.

Acesta a mai subliniat că acum chimia dintre ei a fost mai bună decât data trecută și că formează un cuplu amuzant, iar lucrurile s-au legat firesc între ei pe platourile de filmare. ”Comediile romantice sunt speciale, mai ales când subiectul este unul pe care îl regăsești cu ușurință și în viața reală. Personajele noastre experimentează dragostea în moduri cu totul și cu totul diferite”, a adăugat vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
banner Carman Minune
netflix pixabay jpg
image png
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
vedete care au murit de tinere madalina manole jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net