„Visuri la cheie" 2022. Cine sunt arhitecții și designerii în noul sezon

Un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie" va începe curând. Cel care va prezenta emisiunea plină de emoții și speranțe clădite de la zero va fi, ca de fiecare dată, actorul Dragoș Bucur. Pe telespectatori îi așteaptă un nou sezon presărat cu povești emoționante. Iată ce schimbări au avut loc în structura show-ului și cine sunt arhitecții ediției cu numărul 9!

Dragoș Bucur va prezenta noul sezon „Visuri la cheie" Sursă foto: PRO TV
Dragoș Bucur va prezenta noul sezon „Visuri la cheie" Sursă foto: PRO TV

Dragoș Bucur și echipa de arhitecți sunt pregătiți să urce în autobuzul „Visuri la cheie" și să străbată țara în lung și lat pentru a transforma cele mai mari aspirații ale oamenilor simpli în realitate. În sezonul 9, telespectatoii vor cunoaște noi arhitecți care au acceptat provocarea de a-și pune în valoare talentul.

Vezi și: Poveștile emoționante de la Visuri la cheie. O adolescentă de 17 ani, mamă pentru fratele de 8 anii 

Arhitecții și designerii în noul sezon Visuri la Cheie 2022

Oana Boghiu este soara geamănă a Laurei Boghiu, este o familistă convinsă, are o carieră solidă în domeniu și a mai trăit experiența emisiunii alături de sora ei, în sezoanele trecute. Susține că emisiunile sunt mai intense în noul sezon și responsabilitatea cu mult mai mare. 

Oana Boghiu
Oana Boghiu

„Cu toate că am fost de câteva ori la filmări cu Laura, emoțiile sunt diferite acum. Este o provocare nouă și mă bucur să fac parte din echipa Visuri la cheie și că alături de colegi o să ajutăm, cum putem mai bine, familiile pe care le vom cunoaște”, a povestit Oana Boghiu. 

Andrei Samoil revine și el în echipa „Visuri la cheie". Fanii emisiunii poate își aduc aminte de arhitect din sezoanele 1 și doi al producției marca PRO TV. 

Andrei Samoil
Andrei Samoil

„Mă bucur să mă reîntorc în echipa Visuri la Cheie și abia aștept să cunosc familiile pe care le vom ajuta anul acesta. În acest sezon, scopul meu este să arăt că se poate: Se poate să luptăm cu greutățile pe care viața ni le aruncă în cale, fără să renunțăm. Se poate să reclădim după ce „construcțiile” noastre au fost distruse. Se poate să-i ajutăm pe cei care nu renunță și continuă să lupte. Se poate să ascultăm, să înțelegem și să ne adaptăm la nevoile celor din jurul nostru”, a povestit Andrei. 

Mara Ciubotaru este cea care completează echipa arhitecților din acest sezon. Ea se descrie ca fiind o fire sensibilă și atentă la nevoile celor din jur. Este de părere aceste calități o vor ajuta din plin să transforme o simplă locuință într-un cămin. 

Mara Ciubotaru
Mara Ciubotaru

„Mă bucur să încep primăvara cu energie și inspirație pentru proiecte noi, iar anul acesta cu atât mai mult, fiindcă mă alătur echipei Visuri la cheie. Proiectul special pe care l-am făcut în toamnă în cadrul emisiunii a fost unul de suflet, așa că sunt entuziasmată să cunosc noile familii, să revăd echipa și să fac parte din ea, în noul sezon, pentru a crea experiențe memorabile împreună”, a mărturisit Mara. 

Ar putea să te intereseze și: Drama Cristinei Joia, după ce a fost mutilată 

Alex Gavrilescu, arhitect în sezonul 8 revine și în ediția cu numărul 9, alături de colega sa de breaslă, Andra Marinescu, iar de designul interior al locuințelor se va ocupa nimeni alta decât cunoscuta Cristina Joia. 

Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Cristina Joia completează echipa „Visuri la cheie"
Alex Gavrilescu, Andra Marinescu și Cristina Joia completează echipa „Visuri la cheie"

 Când ar putea să înceapă emisiunea prezentată de Dragoș Bucur 

Filmările pentru „Visuri la cheie", sezonul cu numărul 9 au început încă din primăvara acestui an, iar Dragoș Bucur este pregătit să aducă în casele noastre noi povești emoționante și adevărate lecții de viață.

Arhitecții sunt gata să scoată din mânecă așii pe care îi dețin, iar creativitatea Cristinei Joia va fi din nou pusă la încercare! Rezultatul muncii lor îl veți putea vedea începând din toamna aceasta, căci potrivit primelor informații, noul sezon va fi difuzat din luna septembrie. 

Sursă foto: PRO TV

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net