Noul sezon al serialului The Crown va înfuria Familia Regală! O presupusă idilă a prințului Philip este adusă în prim-plan

Ultima actualizare:

Serialul The Crown, marca Netflix, cel care urmărește întâmplările din cadrul Casei Regale a Marii Britanii se bucură de o popularitate incredibilă la nivel mondial, însă ultima decizie a producătorilor ar putea avea consecințe grave și, în plus, are toate șansele să-i nemulțumească pe membrii familiei regale britanice. 

Penny a fost singura persoană din afara familiei regale care a participat la funeraliile prințului
Penny a fost singura persoană din afara familiei regale care a participat la funeraliile prințului

Sezonul cu numărul cinci, care este și penultimul sezon al seriei, va reveni pe micile ecrane la începutul lunii noiembrie și se pare că va aborda o presupusă idilă a prințului Philip cu Penny Knatchbull, o apropiată a cuplului Elisabeta a II-a - prințul Philip. Experții în istoria Marii Britanii și a etichetei regale sunt revoltați de curajul producătorilor și etichetează acțiunea ca fiind „pur și simplu un gunoi". 

Citește și: O imagine nemaivăzută cu Lady Diana va fi expusă într-o expoziție 

Dickie Arbiter, care a fost purtătorul de cuvânt al Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a între 1988 și 2000, a declarat publicației Daily Mail că este dezagreabil faptul că astfel de scene vor fi făcute publice la doar câteva săptămâni după înmormântarea celei mai longevive suverane din istoria Marii Britanii. 

„Venind la doar câteva săptămâni după ce națiunea a depus-o pe Majestatea Sa lângă Prințul Philip, acest lucru este foarte dezagreabil și, sincer, crud”, a spus el. „Adevărul este că Penny a fost o veche prietenă a întregii familii. Netflix nu este interesat de sentimentele oamenilor. Probabil familia regală nu va urmări acest sezon pentru a nu se enerva", a conchis acesta. 

Cine este Penny Knatchbull 

Cunoscută și sub numele de Lady Romsey și Lady Brabourne, Penny Knatchbull a fost un vizitator obișnuit la Wood Farm, cabana de la marginea Sandringham Estate din Norfolk, unde prințul și-a petrecut o mare parte din timp după ce s-a retras din viața publică în august 2017.

Vezi și: Cum a reacționat prințul Charles după ce a aflat că familia sa se va mări 

În plus, Penny Knatchbull a fost singura persoană care nu făcea parte din familia regală și care a fost, totuși, invitată la funeraliile prințului Philip, iar acest lucru scoate în evidență rolul important pe care Penny l-a avut în viața soțului reginei Elisabeta a II-a. Ea a participat și luna trecută la înmormântarea Reginei, un alt semn al legăturilor ei strânse cu familia regală.

Penny Knatchbull urmează să fie interpretată de actrița britanică Natascha McElhone în ceea ce va fi penultimul sezon din The Crown. Se alătură distribuției pentru cel de-al cincilea sezon al serialului, Imelda Staunton, care o va interpreta pe Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a, în timp ce Dominic West îl va juca pe prințul Charles, iar Elizabeth Debicki o va interpreta pe Diana, Prințesă de Wales.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net