Filmările pentru serialul-fenomen „The Crown", oprite după moartea reginei

Ultima actualizare:

Regina Elisabeta a II-a a murit joi, 8 septembrie, după o domnie de 70 de ani. Viața sa a fost una demnă de scenariul unui film! Producătorii serialului-fenomen The Crown au făcut un anunț important, la scurt timp după decesul suveranei. 

Filmările pentru serialul The Crown, amânate după moartea reginei
Filmările pentru serialul The Crown, amânate după moartea reginei

Marea Britanie își plânge regina iubită, pe Elisabeta a II-a, care a domnit șapte decenii și, de-a lungul vieții a avut ocazia să se întâlnească cu 13 președinți americani și să colaboreze cu 15 premieri britanici.

Locuitorii s-au strâns în număr mare în fața Palatului Buckingham, iar drapelul a fost coborât în bernă, competițiile sportive au fost anulate, iar prințul Charles a solicitat o luna întreagă ca perioadă de doliu regal. Producătorii serialului The Crown s-au alăturat celor care aduc un omagiu suveranei.

Citește și: Cum a reușit Camilla Bowles să intre în grațiile reginei 

„The Crown (n.r.: Coroana) este ca o scrisoare de dragoste față de Regină. Nu am nimic de adăugat acum, doar tăcere și respect. Sper să oprim filmările pentru o perioadă din respect pentru Majestatea Sa”, a declarat Peter Morgan, producătorul executiv al serialului. 

Regina Elisabeta a II-a a murit la Balmoral, reședința sa din Scoția, pe care a considerat-o întotdeauna ca fiind a doua casă. Aici a petrecut multe momente plăcute, departe de privirile curioșilor, alături de prințul Philip și de familie. De altfel, în utimele săptămâni din viață, suverana a profitat din plin de peisajul superb din această zonă și s-a plimbat nestingherită, însoțită de câinii Corgi la care ținea nespus, conform publicației britanice Daily Mail. 

Vezi și: Detalii neștiute despre regina Elisabeta a II-a 

Prințul Charles a devenit rege, iar Camilla, regină consoartă 

După moartea reginei, prințul Charles este cel care a devenit automat rege, conform tradiției. Fiul Elisabetei a II-a a ales să fie prezentat public de acum înainte sub numele de Charles al treilea. Soția lui Charles, Camilla a devenit Regină consoartă, după ce regretata regină a fost de acord ca ea să primească acest titlu. 

Povestea de dragoste dintre Charles și Camilla nu a fost privită cu ochi buni de către Casa Regală încă de la bun început, iar Camilla a făcut eforturi considerabile pentru a intra în grațiile acestora, dar și în preferințele britanicilor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net