Premieră absolută la Survivor. Ce se întâmplă diseară în reality show-ul de la Pro TV: Dan Pavel, anunțul care „aruncă în are” audiența!

Ultima actualizare:

Survivor România 2023 e plin de surprize! De departe, acesta este anul în care concurenții din Dominicană au parte de tot felul de provocări, care mai de care mai interesante. În această seară, Dan Pavel îi ia prin surprindere pe Faimoși și Războinici cu un anunț care le dă toată rutina peste cap.

Premieră la Survivor România, marți, 14 martie
Premieră la Survivor România, marți, 14 martie

Survivor România, surprize noi pentru concurenți și telespectatori 

În această seară, audiența va fi aruncată „în aer” de întâmplările de la Survivor România. Concurenții vor juca un altfel de joc, unul inedit și nemaivăzut până acum. Mai exact, dacă până acum se luptau în ring, în apă sau pe nisip pentru un reward care consta în mâncare sau alte activități benefice pentru cele două triburi, acum, concurenții vor juca un joc de licitație. 

Războinicii vor câștiga în fața Faimoșilor și vor primi, din partea lui Dan Pavel, câte 1000 de pesos dominicani pentru a cumpăra diverse obiecte sau preparate culinare ce se află sub un capac. 

Pe de altă parte, bani primesc și faimoșii, însă pe jumătate, iar fiind un concurs de licitație, cine oferă suma cea mai mare, primește produsul. Cum Războinicii au bani mai mulți, sunt în mare avantaj în fața Faimoșilor. Cei care câștigă cele mai bune recompense sunt Robert Moscalu, care mănâncă de două ori, Carmen Grebenișan care adjudecă un sandviș uriaș, Kamara cu o porție uriașă de cartofi prăjiți, Dan Ursa cu prăjituri cu ciocolată și chips-uri, dar și Alin Chirilă, cu tacos. 

Cei mai puțin norocoși sunt Ada, care adjudecă 3 acadele, Ștefania care câștigă la licitație o pernă pe care o poate folosi timp de numai 3 zile, Andrei Krișan care primește 2 castraveți dominicani, Doc, care adjudecă o porție de cocos și Mihai Zmărăndescu, care primește morcovi. 

Cele mai inedite licitații, pe mâna Luciannei!

Lucianna de la Războinici adjudecă un șampon, însă îl poate folosi doar acolo, pe loc, în fața tuturor. Concurenta se spală pe cap și cu banii rămași mai adjudecă ceva, din cadrul unei oferte secrete: o perie de păr și o oglindă, așa că devine prima concurentă care primește produse de îngrijire și styling!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net