Pro Tv va avea un nou serial, „Groapa”. Primele detalii despre producție

Ultima actualizare:

Așa cum Click! a scris, în exclusivitate, un nou serial va avea premiera, toamna aceasta, la Pro TV. Producția a fost anunțată în mod oficial, iar noi vă oferim noi amănunte despre noul serial pe care îl veți putea urmări din toamna acestui an.

Groapa, noul serial de la Pro TV
Groapa, noul serial de la Pro TV

După cum anunță Pro TV-ul, „Groapa” se va numi noul serial și va putea fi urmărit pe micile ecrane din toamnă.

Groapa, un serial despre mafie

Groapa” este bazat pe formatul Cukur creat de Ay Yapim și distribuit de Intermedya. Este vorba de o adaptare cu un scenariu incredibil! Românii vor avea oportunitatea de a descoperi modul în care iubirea și îndatoririle, șansele de a îți schimba propriul destin și conexiunile adevărate care există într-o familie pot schimba totul într-un univers în care nu este vreme pentru reguli și prietenii.

O producție la cele mai înalte standarde cu o distribuție de senzație în care actori remarcabili se vor alătura pentru prima dată lumii Pro TV sau vor reveni și în care acțiunea se va desfășura la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile. „Groapa” le va oferi tuturor șansa de a se avânta într-un univers, care va purta telespectatorii într-un carusel de emoții.

Cu un casting în care actori cunoscuți, cu multă experiență pe scenă, vor lucra alături de tânăra generație, „GROAPA” va avea calitatea cinematografică deja cunoscută de către cei de acasă, aducându-le noi scene de acțiune nemaivăzute până acum pe piața locală.

Marius Manole ar putea juca în serial
Marius Manole ar putea juca în serial

Despre acest nou format, Antonii Mangov, Programming Director declară:

„După cum am promis deja telespectatorilor, continuăm să investim și să dezvoltăm portofoliul nostru de ficțiune. De această dată, vom aduce un format care va menține standardul ridicat de calitate pe care l-am demonstrat în proiectele anterioare și care va câștiga inima telespectatorilor. Abia așteptăm difuzarea serialului și momentul în care îi vom introduce în acest nou univers care va intriga și captiva”

Încântat după primele zile de filmare, Millo Simulov, Creative Producer, spune: ”Un nou proiect, un nou început. Un serial plin de acțiune, de tensiune, suspans şi dragoste. Vom descoperi o lume, o familie, cu toate intrigile, iubirile şi comploturile la un loc. Un univers în care toți luptă pentru putere şi doar unul luptă pentru dragostea lui. Aşa cum erau coloniştii care au plecat în Vestul sălbatic să descopere pământuri noi, aşa am plecat noi în Sud, unde am descoperit un Giurgiu plin de istorie, de patină, de poezie, pregătit parcă pentru filmări. Un loc în care vechiul şi noul se împletesc la malul Dunării”, a declarat Antonii Mangov, Programming Director.

Click! a anunțat deja că, Marius Manole, ar putea juca într-o nouă producție, iar noi credem că va face parte din distribuția serialului „Groapa”.

     Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net