Serialul de pe Netflix care e în top 5 de aproape 10 săptămâni. A creat dependență și a devenit unul dintre cele mai vizionate

Recent, platforma Netflix a inclus în oferta sa un nou serial care a prins rapid în rândul publicului românesc, devenind unul dintre cele mai apreciate producții.

Titlul coreean „My Demon” a fost lansat recent / foto: Pixabay
Titlul coreean „My Demon” a fost lansat recent / foto: Pixabay

Titlul coreean „My Demon” a fost lansat recent pe platforma de streaming și poate fi accesat sub denumirea de "Demonul Șarmant" pe Netflix, în România.

Cu toate că debutul a avut loc în luna noiembrie, iar numărul de episoade disponibile pe Netflix este limitat, serialul a reușit să atragă rapid atenția și aprecierea telespectatorilor din România.

În cadrul vast al dramelor coreene, „My Demon" iese în evidență prin aducerea în prim-plan a unor teme supranaturale și prin o intrigă captivantă.

Lansat pe 24 noiembrie pe canalul SBS și simultan pe Netflix, această K-drama promite să captiveze audiența cu o poveste neobișnuită despre un demon și o femeie de afaceri de succes care decid să încheie o căsătorie contractuală.

Despre ce este vorba în serialul Netflix „Demonul Șarmant”

Premisa noului serial oferă o poveste complexă care se învârte în jurul personajelor principale, Jung Gu Won, interpretat de talentatul Song Kang, și Do Do Hee, jucată de carismatica Kim Yoo Jung. Jung Gu Won, un demon veritabil, își pierde în mod neașteptat puterile supranaturale, în timp ce Do Do Hee, o moștenitoare a unui chaebol sud-coreean, se confruntă cu probleme de încredere și tendințe demonice.

Povestea se complica atunci când cei doi protagoniști decid să încheie o căsătorie contractuală, semnând un acord care stabilește bazele relației lor neobișnuite. Această alegere provoacă speculații și zvonuri printre prietenii lor, sugerând că între cei doi există mai mult decât o simplă relație contractuală.

Are elemente echilibrate de romantism, supranatural și dramatism

Cu elemente bine echilibrate de romantism, supranatural și dramatism, „My Demon” promite să devină una dintre cele mai interesante producții ale anului, aducând o perspectivă unică în lumea captivantă a serialelor coreene.

„My Demon” (în coreeană: 마이 데몬) este o serie de televiziune sud-coreeană faimoasă. A fost difuzată pe SBS TV în perioada 24 noiembrie 2023 - 20 ianuarie 2024, în fiecare vineri și sâmbătă la ora 22:00, De asemenea, este disponibilă pentru streaming pe Wavve în Coreea de Sud și, evident, pe Neflix, dar nu în toate regiunile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net