Stai acasă în mini-vacanța de 1 Decembrie? Acestea sunt filmele sau serialele pe care le poți urmări

Ultima actualizare:

Dacă nu ați reușit să plecați de acasă în mini-vacanța de 1 Decembrie, stați liniștiti. Vă puteți relaxa cu un serial sau film de calitate, abia lansat, în luna noiembrie, perfect de vizionat la început de decembrie, pe oricare dintre marile platforme de streaming: Netflix, Amazon Prime, Hbo Max sau Disney Plus.

Platformele de streaming sunt o opțiune ideală pentru cei care se relaxează acasă, zilele acestea
Platformele de streaming sunt o opțiune ideală pentru cei care se relaxează acasă, zilele acestea

Premierele lunii noiembrie, pe Netflix

Wednesday este un serial filmat și în România, având în distribuție atât staruri de la Hollywood, cât și actori români, realizat sub bagheta unui regizor legendar, Tim Burton. Serialul urmărește aventurile fiicei familiei Addams, la Academia Nevermore, unde tânăra încearcă să învețe să-și folosească abilitățile paranormale incipiente, să pună capăt unei serii de crime, care au terorizat orașul și să rezolve misterul în care au fost implicați părinții ei în urmă cu 25 de ani.

Enola Holmes 2 este continuarea poveștii al cărei personaj principal este sora celebrului detectiv Sherlock Holmes. În rolul principal este simpatica Millie Bobby Brown, 18 ani, cunoscută drept Seven, din serialul Stranger Things.

Sezonul 5 al serialului „The Crown” prezintă povestea Casei Regale a Marii Britanii, în perioada domniei Elisabeteti a II-a. Este primul sezon lansat după decesul suveranei și prezintă momente cheie din istoria recentă a monarhiei britanice, având o distribuție excepțională.

Premierele lunii noiembrie, pe Amazon Prime

Amazon Prime are pregătită o listă lungă de premiere, pentru luna noiembrie 2022, filme sau seriale consacrate, dar și producții recente, din 2022.

„My Policeman” este filmul care evocă povestea unui polițist homosexual, Tom, interpretat de Harry Styles, și a triunghiului său amoros cu Marion, interpretată de Emma Corrin și Patrick, interpretat de David Dawson. Acțiunea se desfășoară în orașul Brighton, al anilor 1950.

Mammals este o dramă comică despre culisese căsătoriei și a relațiilor moderne. În rolurile principale sunt distribuiți James Corden, Melia Kreiling și Sally Hawkins.

Premierele lunii noiembrie, pe Hbo Max

De asemenea, platforma online a Hbo a pregătit câteva zeci de producții, majoritatea realizate de Hbo, pentru a fi incluse în lista de streaming. Printre acestea se numără și seria de filme Star Trek, din anul 1979 până în 2002.

SHAQ spune povestea legendarului și unicului baschetbalist Shaquille O’Neal, a cărei personalitate și-a pus amprenta asupra sportului. Seria documentează ascensiunea lui Shaq către statutul de superstar, ca forță dominantă care a câștigat patru campionate NBA.

„Un mister al Crăciunului” este un film produs în 2022. Când tatăl celui mai bun prieten al personajului principal este acuzat, în mod fals, că a furat clopoțeii orașului, un tânăr detectiv amator și prietenii trebuie să-l găsească pe hoțul adevărat înainte de Crăciun.

Premierele lunii noiembrie, pe Disney Plus

Zece producții a pregătit Disney Plus pentru luna noiembrie, numai bune de vizionat la început de decembrie, dacă nu ai reușit să le vezi deja.

Steve Carell, cunoscut pentru filmele de comedie este distribuit în „The Patient”, un thriller psihologic despre un psihoterapeut, Alan Strauss, interpretat de acesta. El e ținut prizonier de un pacient care dezvăluie că este criminal în serie

„Dincolo de limite, cu Chris Hemsworth” prezintă misiunea actorului care îl interpretează pe Thor, în universul Marvel, în încercarea de a descoperi cum să trăim mai bine pentru mai mult timp.

Așadar, indiferent de alegerea făcută, alegeți să vă relaxați în această binemeritată mini-vacanță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net