A început marea finală Survivor! Ionuț Popa a părăsit competiția

#Survivor România
Ultima actualizare:

Emisiunea Survivor România a ajuns în punctul decisiv! Doar un ultim consiliu mai stă între marele câștigător al show-ului și trofeul său. În joc au mai rămas doar trei, cei mai buni dintre cei buni, iar ultimul joc, cel al semifinalei, se anunță a fi unul „pe viață și pe moarte”!

În ultima ediție de Survivor, cei trei Supraviețuitori rămași în joc, Elena Chiriac, Alex Delea și Ionuț Popa au depănat amintiri și au devenit nostalgici la gândul că urmează să părăsească insula.

După nopți grele, cu nesomn, ploi și frig, participanții au dezvăluit că vor ajunge să ducă dorul până și cocosului, principala lor sursă de hrană în Republica Dominicană.

Citește și: Ei le ţin pumnii finaliştilor de la Survivor

Marea finală Survivor România

Sfârșit de sezon la Survivor România! În ediția finală de marți, 31 mai, în cadrul unui ultimul traseu, care a constat într-un joc de noapte, s-a disputat din nou colanul de imunitate.

Regulile sunt simple: purtătorul colanului și-a asigurat un loc în marea finală Survivor România, în timp ce ceilalți doi participanți au intrat în consiliul de eliminare, susținut live, depinzând din nou de susținerea celor de acasă. 

Cel salvat în primul consiliu a intrat ulterior din nou la vot, de data aceasta alături de purtătorul colanului de imunitate, tot într-o gală live. Liniile de vot au fost deschise doar în cadrul consiliilor desfășurate în direct. 

Citește și: Motivul dureros pentru care Ionuț Popa se luptă să câștige Survivor!

Alex Delea a fost din nou campionul zilei

Cei trei concurenți au scris istorie în competiție, grație strategiilor, a determinării și a forței, atât fizice cât și psihice, de care au dat dovadă de-a lungul show-ului. Ultimul joc a scos tot ce-i mai bun din ei, în vederea obținerii marelui trofeu și a premiului de 100.000 de euro.

Emoția a fost cu atât mai mare, având în vedere că în tribune au venit să îi susțină toți foștii concurenți ai competiției, fiecare având preferatul lui!

Ionuț Popa nu a fost votat în consiliu

După mai multe probe dure, cel care a câștigat colanul de imunitate, pentru a treia ediție la rând, a fost Alex Delea. Astfel, concurentul a ajuns direct în finală, în timp ce Elena Chiriac și Ionuț Popa au intrat la votul publicului, în primul consiliu live.

„Tribul de acasă” a votat, iar cea care a trecut mai departe a fost Elena Chiriac, în timp ce Ionuț Popa s-a alăturat galeriei foștilor concurenți. „Le sunt atât de recunoscătoare oamenilor de acasă.”, a spus Elena, extrem de emoționată.

„Sunt împăcat. Sunt fericit și mândru că am ajuns până aici, în ultimii trei.”, a spus, pe scurt, și Ionuț Popa, care nu a obținut de data aceasta suficiente voturi pentru a trece mai departe. Concurentul a mai fost salvat de public de alte patru ori, de-a lungul timpului.

Bătălia finală s-a dat între Alex Delea și Elena Chiriac

Cei doi finaliști Survivor România 2022 au fost Alex Delea și Elena Chiriac, între ei dându-se marea bătălie. Cei doi au intrat din nou la vot, în cel de-al doilea consiliu live, apropiindu-se tot mai mult de marele premiu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net