Survivor România marți, 21 februarie. Cine câștigă imunitatea astăzi - un concurent cere să plece acasă!

#Survivor România

În această seară, jocul de traseu este cum nu se poate mai surprinzător la Survivor România! Taberele uimesc din toate părțile și echipa Războinicilor revine spectaculos, după ce este condusă, în primă fază, cu 5-1 de către Faimoși. 

Faimoșii de la Survivor România
Faimoșii de la Survivor România

Jocul pentru imunitate din această seară va fi cu totul spectaculos! Vă reamintim că puteți vedea competiția din Dominicană cu o zi înainte de TV, pe Voyo, pentru a afla ce se întâmplă cu cele 2 triburi. 

Războinicii câștigă imunitatea și revin spectaculos

După ce sunt conduși cu 5-1 de Faimoși, apoi cu 6-2, Războinicii revin spectaculos și reușesc să câștige imunitate cu scorul de 10-7 împotriva echipei roșii. Recompensa este una delicioasă: câte 2 tacos de fiecare, dar și o Coca Cola Zero Zahăr. Frustrați, Faimoșii încep să adune din nou tensiuni în tabără și să stârnească un scandal-monstru, iar ce se întâmplă la consiliul de eliminare depășește orice imaginație. 

Puși în fața jocului de imunitate, Faimoșii dau tot ce au mai bun pentru a obține și la feminin, dar și la masculin, imunitatea de care au atât de multă nevoie. 

La masculin, Remus câștigă colanul de imunitate, iar Ada iese învingătoare la feminin. 

Eduard Gogulescu cere să plece acasă

Propus spre eliminare în consiliu, Eduard Gogulescu povestește că nu vrea să mai rămână în competiția Survivor România și că se bucură enorm că marele lui vis a devenit realitate. 

„O să-i rog pe oamenii de acasă să nu mă voteze. Pentru mine, să vin la Survivor a fost cel mai mare vis. Din păcate, am avut accidentarea aceasta și nu știu cum m-aș comporta după, pe traseu. De 2 ani îmi doresc să vin aici și mă pregătesc. Visul a devenit realitate, dar am avut ghinion”, spune Eduard Gogulescu, spre surprinderea colegilor de echipă.

La auzul vorbelor sale, Andrei Krișan izbucnește în lacrimi, mai ales că Eduard a avut un mare ghinion în Dominicană și s-a accidentat încă din prima zi, motiv pentru care nu a putut participa la jocurile de pe traseu și nu a adus puncte echipei sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
image
actualitate.net
image
actualitate.net