Survivor România miercuri, 22 februarie. Cine câștigă astăzi jocul pentru comunicare

#Survivor România

Survivor România vine, și în această seară, cu noi provocări pentru concurenții din cele două tabere. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru jocul de comunicare, însă numai o singură echipă iese învingătoare. Click! vă spune despre cine este vorba!

Războinicii de la Survivor România
Războinicii de la Survivor România

Cine câștigă astăzi jocul pentru comunicare la Survivor România

Traseul din această seară este cum nu se poate mai dificil pentru Faimoși și Războinici. Deși proba este individuală, concurenții au nevoie de sprijinul a 3 coechipieri care să le transporte 3 scaune pe tot parcursul traseului, căci pe nisip nu au voie să pășească. 

Din cauza tensiunilor și a scandalurilor din ultima perioadă, tabăra Faimoșilor este în mare impas, așa că Războinicii sunt cei care câștigă, în această seară, jocul pentru comunicare.

Aceștia se bucură de mesaje vocale de la prieteni, dar și de câte un platou cu fructe, de fiecare! Emoțiile ating cote maxime pentru Războinici în momentul în care ascultă mesajele vocale de la prietenii lor. Cu ochii în lacrimi, dar totodată și cu zâmbetul pe buze, se bucură din plin de recompensa obținută în urma jocului de comunicare.

Izbucnește un nou scandal în tabăra Faimoșilor

La polul opus, Faimoșii nu mai fac față tensiunilor acumulate. Între DOC și Kamara izbucnește un nou scandal, de data aceasta mult mai dur. 

DOC: Du-te acasă, ai grijă de copilul ăla, bă.

Kamara: Tu nu pomenești de copilul meu în viața ta, ai auzit? Tu nu pomenești de copilul meu! Nu pomenești de copilul meu! Bă, nu vorbi de copilul meu, ai înțeles?

„Pe mine mă știe lumea. Nu aveam nevoie să vin la Survivor, nu aveam nevoie să vin la Survivor să știe cine sunt. Eu am venit aici, pentru el (n.r. băiețelul lui bolnav), pentru a reuși să fac ceva, din tot ce nu am reușit în unele momente. Dar bineînțeles că, ca de obicei, apare câte un demon, un diavol în calea mea, care se pune de-a curmezișul să îmi încurce pașii.

Mie mi se pare falsitate din plin să afișezi o imagine de omuleț cuminte, care nu face rău nimănui, veverița aia simpatică, care mai și dansează din fund, dar de fapt tu să fii un fel de hienă, care pe la colțuri vorbești de alții și raportezi la alții și vorbești de persoane care au fost aici”, a spus Kamara, la testimoniale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
image
image
image
image
image
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net