Unde pleacă Simona Patruleasa după Kanal D? Avem primele declarații ale vedetei! Când se întoarce în televiziune?! „Nu trebuie să stai o viață…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Plecarea în trombă a Simonei Pătruleasa de la Kanal D a reprezentat un șoc pe piața de televiziune. Imediat, după anunțul retragerii de pe sticlă, au început să curgă ofertele pentru Simona, una dintre cele mai titrate și mai apreciate știriste tv. Click! a aflat ce decizie a luat, însă, Pătruleasa în ce privește viitorul ei loc de muncă.

Simona Pătruleasa (49 de ani) a anunțat luni 9 septembrie, în exclusivitate pentru Click!, că a plecat de la Kanal D, după ce a stat nu mai puțin de 15 ani la pupitrul Știrilor. 

Curg ofertele pentru Pătruleasa după plecarea de la Kanal D! Ce va face știrista? 

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea! Sursele Click! au aflat că vineri 7 septembrie, imediat după jurnal, Pătruleasa a avut o discuție aprigă cu șefii de la Kanal D, în urma căreia a decis să părăsească postul tv. 

Vedeta a declarat, în exclusivitate pentru Click!, că se retrage deocamdată de pe sticlă, având nevoie de o vacanță prelungită după 20 de ani de televiziune. 

Imediat după plecarea de la Kanal D, au început să curgă și ofertele pentru cunoscuta știristă, din partea altor televiziuni concurente. 

„Nu am de gând să merg la altă televiziune deocamdată”

Întrebată de Click! dacă va da curs unei oferte venite din partea altei televiziuni în curând, știrista a dat un răspuns ferm.

„Nu mă veți mai vedea în televiziune o perioadă bună de timp. Acum dacă mă întrebi nu am de gând să merg la altă televiziune. Deocamdată!

Voi sta departe de sticlă ceva timp. Am un copil, aveam și eu nevoie de o vacanță de câteva luni. 

În definitiv și la urma urmei, în televiziune nu trebuie să stai o viață, nu?!”, a declarat Simona Pătruleasa, în exclusivitate pentru Click!

Simona Pătruleasa, 15 ani la pupitrul Știrilor Kanal D 

Simona Pătruleasa (49 de ani) a intrat în echipa Kanal D, în calitate de prezentator al Știrilor, în septembrie 2009. În ultima perioadă, Simona a prezentat Știrile de la Kanal D, de luni până vineri, de la ora 09.00, tronson orar acoperit acum de Ilinca Vandici și Teo Trandafir cu emisiunea lor „Follow Us”. 

„Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a spus Simona Pătruleasa, la plecarea din Kanal D.

Înainte de a se lansa în televiziune, Simona Pătruleasa a lucrat ca învățătoare, timp de şase ani. A ajuns apoi prezentatoare la pupitrul ştirilor sportive, iniţial la postul Realitatea TV,  și ulterior Antena 1, unde a stat timp de cinci ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net