Bomba toamnei! Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D! „ Am luat o pauză! Mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune” Cine i-a luat locul?!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E bomba toamnei în televiziune! Simona Pătruleasa a plecat de la Kanal D. Vedeta a făcut destăinuirea, în exclusivitate pentru Click!

Simona Pătruleasa nu mai prezintă Știrile la Kanal D Foto: Instagram
Simona Pătruleasa nu mai prezintă Știrile la Kanal D Foto: Instagram

Știrile Kanal D de la ora 9.00 au ieșit din grila de toamnă a postului turcesc. Așa se face că Simona Pătruleasa rămăsese pe dinafară! Click! a aflat ce se întâmplă de fapt cu vedeta care era de 15 ani în curtea postului turcesc?!

Simona Pătruleasa: „Am luat o pauză! Îmi ajung 20 de ani în televiziune” 

Simona Pătruleasa nu a mai apărut, luni 9 septembrie, la pupitrul Știrilor Kanal D, de la ora 9.00.

În locul Știrilor de dimineață, au intrat Teo Trandafir și Ilinca Vandici, cu emisiunea Follow Us, de la ora 8.00-10.00.

Ilinca Vandici și Teo Trandafir prezintă emisiunea Follow Us, la Kanal D foto: Instagram
Ilinca Vandici și Teo Trandafir prezintă emisiunea Follow Us, la Kanal D foto: Instagram

Ce se întâmplă cu Simona Pătruleasa?! Cine i-a luat locul? 

În grila postului turcesc au rămas doar jurnalele de Știri de la ora 12 ( prezentat de Cristina Dorobanțu) și cel principal de la ora 19 ( prezentat de Cristian Sabbagh). 

Sursele Click! au aflat că Simonei Pătruleasa i s-ar fi adus la cunoștință vineri că nu va mai fi la pupitrul Știrilor Kanal D. 

Ce zice Simona Pătruleasa despre plecarea de la Kanal D?

Contactată de Click!, prezentatoarea ne-a declarat că a decis să ia o pauză în televiziune și să se ocupe de viața personală. 

„Poate că mi-au ajuns și mie 20 de ani de televiziune, nu?! Am luat o pauză! Avem și noi copii, vreau o vacanță prelungită. 

În televiziune nu ai vacanțe lungi. Au trecut 20 de ani. E destul! O pauză este binevenită oricând!”, a declarat Simona Pătruleasa, pentru Click!

Simona Pătruleasa, 15 ani la Kanal D

Simona Pătruleasa (49 de ani) s-a alăturat echipei de la Kanal D în calitate de prezentator al Știrilor, începând din septembrie 2009.

La momentul plecării, Simona prezenta Ştirile Kanal D de luni până vineri, de la ora 09.00, fiind vedeta Kanal D de 15 ani. 
„Este un moment emoţionant pentru mine, o alegere pe care am făcut-o pentru a explora şi alte oportunităţi de dezvoltare şi a mă bucura şi de mai mult timp alături de familia mea”, a mai spus Simona Pătruleasa, la plecare.

Înainte de a intra în televiziune, Simona Pătruleasa a profesat ca învăţătoare, timp de şase ani. Apoi, bruneta s-a remarcat ca prezentatoare la pupitrul ştirilor sportive, iniţial la Realitatea TV, apoi la Antena 1, unde a stat timp de cinci ani.

„Am ajuns în televiziune dintr-o întâmplare fericită, la îndemnul unor prieteni care m-au încurajat să particip la un casting.

Nu am crezut la acel moment că, la 30 de ani, pot să încep o nouă carieră, mai ales în domeniul televiziunii. Eu sunt dovadă vie că viaţa este plină de surprize”, spunea Simona, într-un interviu recent pentru paginademedia.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net