Unul dintre cele mai de groază filme de pe Netflix se lansează în curând. După ce îl vei urmări, nu vei mai putea dormi noaptea

Ultima actualizare:

Fanii filmelor horror au un nou motiv de bucurie! Peste doar câteva zile, Netflix va lansa unul dintre cele mai anticipate pelicule de acest gen, „Bird Box Barcelona”. Filmul este continuarea peliculei din 2018, „Bird Box”. Așa că marcați ziua de 14 iulie în calendar și fiți pregătit pentru unul dintre cele mai înfricoșătoare filme ale anului!

Dacă vă numărați printre fanii filmelor horror, aveți noroc! Platforma de streaming Netflix se pregătește să lanseze, în doar câteva zile, continuarea unuia dintre cele mai apreciate pelicule de acest gen din ultimii ani, „Bird Box”. „Bird Box Barcelona” se prefigurează a fi unul dintre cele mai bune filme horror ale anului, iar acțiunea plină de suspans te va ține treaz pentru multe nopți după ce vei vedea filmul!

După ce fanii de pe Netflix au urmărit, cuprinși de teamă și emoție, aventurile pline de suspans din primul film, care a avut-o în rolul principal pe nimeni alta decât Sandra Bullock, „Bird Box Barcelona” spune povestea sosirii evenimentului apocaliptic în Spania. Potrivit creatorilor filmului, dacă vreți să vă puteți bucura din plin de acest film, este necesar să vedeți și prima parte. Având în vedere că „Bird Box Barcelona” se lansează pe 14 iulie, aveți tot timpul din lume!

Noul film te va ține treaz multe nopți la rând

 În noul film, forța misterioasă care a provocat atâtea tragedii în primul film ajunge și în Spania, iar personajul principal, Sebastián, trebuie să facă tot posibilul pentru a reuși să scape din oraș. Pe parcurs, alți supraviețuitori i se alătură, iar străzile abandonate ale Barcelonei pot deveni letale chiar și în urma celei mai mici greșeli. Însă, pe lângă pericolul pe care cei care au văzut „Bird Box” îl știu deja, o altă amenințare apare la orizont. Iar potrivit creatorilor filmului, aceasta este chiar și mai înspăimântătoare.

Dacă sunteți fan al filmelor horror, trebuie să știți că „Bird Box Barcelona” se lansează pe Netflix curând, pe 14 iulie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Portle de Fier Foto Hidroelectrica (2) jpg
image
image
image
image
image
image
andreea liptak jpg
chef florin dumitrescu
Nemo a câștigat Eurovision 2024 foto Facebook
FotoJet (12) jpg
carmen tanase varsta 1 jpg
Gollum, într o secvenţă din Stăpânul Inelelor jpeg
foto 8   tati part time afis jpg
netflix 3733812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net