Filmul fabulos de pe Netflix la care toată lumea plânge. A rupt topurile, iar finalul peliculei te va marca pentru totdeauna

Ultima actualizare:

E weekend, așa că e timpul să vedem un film Netflix care a rupt toate topurile posibile. Nu există persoană care să nu se fi emoționat atunci când a văzut această peliculă.

Filmul fabulos de pe Netflix la care toată lumea plânge
Filmul fabulos de pe Netflix la care toată lumea plânge

După cum bine știți, de cele mai multe ori, în lumea artelor mai nou nu înseamnă neapărat mai bun. Invazia de filme noi pe Netflix nu aduce de multe ori decât mult conținut fără substrat. Te uiți și... uiți, cam așa s-ar traduce experiențele pentru mulți cinefili. Așă că ne-am gândit să facem o incursiune în urmă cu câțiva ani, mai exact în 2009, când a fost lansată una din cele mai emoționante producții din acest secol.

Filmul este disponibil pe Netflix și nu poate fi ratat. Finalul e memorabil, iar întreaga povese este o lecție superbă de viață. De altfel, dacă ne uităm la topurile Netflix din întreaga lume vom observa că de-a lungul timpului această producție a fost super apreciată.

Filmul care a rupt topul Netflix. Nu ai voie să-l ratezi

Nu doar că veți fi mai bogați sufletește după această experiență, dar aveți și șansa să vă bucurați de unul dintre cei mai îndrăgiți actori. Reprezentantele sexului frumos vor fi bucuroase să-l admire în acțiune pe celebrul Richard Gere, care face un rol de excepție în filmul care poate fi găsit pe Netflix - Hachiko, povestea unui câine (Hachiko: A Dog's Story sau Hachi: A Dog's Tale).

Dar oricât de iubit este marele actor, adevăratul star al filmului care intră top 250 în istoria IMDB este câinele care aparține rasei japoneze Akita Inu.

Filmul iubit în întreaga lume urmărește legătura specială, apărută spontan, între un profesor universitar (interpretat de Richard Gere) și un câine pe care îl găsește pe stradă.

De-a lungul anilor, loialul animal Hachiko își însoțește în fiecare dimineață stăpânul la stația de cale ferată. Totodată, „cel mai bun prieten al omului” se află în același loc în fiecare seară când personajul principal al filmului se întoarce de la muncă.

Nu vom dezvălui povestea emoționantă care te va stoarce de lacrim pe durata celor două ore, dar îți garantăm că nu vei regreta și te vei îmbogăți cu o lecție despre iubire, loialitate și compasiune.

Filmul Hachiko, povestea unui câine se află pe Netflix

Filmul a fost regizat de Lasse Hallström, după un scenariu de Stephen P. Lindsey și Kaneto Shindo. Subiectul este un remake al producției din 1987 în limba japoneză, Hachiko Monogatari.

Pelicula cu Richard Gere a fost lansată în 2009 și s-a bucurat de un suucces uriaș încă de la acea vreme. De altfel, încasările totale la box office au atins cifra de 47 de milioane de dolari.

Evident, spectatorii filmului care poate fi văzut pe Netflix s-au îndrăgostit de câinele care apare în această dramă. Acesta aparține rasei Akita Inu, care în Japonia este tratată cu multă grijă și respect. De altfel, japonezii consideră că acest animal aduce noroc și fericire.

Așadar ai toate motivele să vezi acest film pe Netflix, iar la final, după ce vei fi stors de emoții, poate te gândești că e cazul să îți iei și un câine superb precum cel din filmul Hachiko.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net