Zanni pleacă încrezător la Survivor All Stars! Vrea să vină cu trofeul acasă: „Nu cred că am adversar în supraviețuire!”

Ultima actualizare:

Zanni (26 de ani), pe numele lui complet Zannidache Edmond Hubert, a câștigat Survivor România 2021 și i-a impresionat pe toți cu ambiția și pofta lui de viață, dar și cu povestea sa din spatele succesului. Fostul câștigător de la Survivor a crescut la cămin și nu a avut o viață tocmai ușoară.

În urma participării la acest reality show și-a luat mașină, casă și totul i-a mers din plin. Zanni pleacă cu inima deschisă la Survivor All Stars de la PRO TV, un nou sezon care va începe pe 16 ianuarie pe PRO TV și pe VOYO. Această emisiune l-a schimbat total pe Zannidache, după cum chiar el a recunoscut! Și își dorește să se întoarcă din nou câștigător și cu marele trofeu acasă!

„Jocul în care ultimul câștigă”

"3 ani de zile am reflectat asupra experienței "Survivor". Cărămida care mi-a schimbat viața total, care m-a și clădit ca bărbat. Indiferent de rezultat, nu cred că am adversar în Supraviețuire, jocul în care ultimul câștigă. Am renunțat la mândrie, nu mai fug după faimă, însă vreau să vin cu trofeul acasă. Scopurile mele sunt nobile, principiile mele sunt de necontestat. După 26 de ani de frustrări și neajunsuri, am văzut că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am sperat. Am profitat de fiecare semn și am stat departe de vicii și  superficialități. Nu știți despre mine nici muzică, nici dansuri, nici vedetisme. Despre mine știți adevărul! Sărbători fericite! Sănătate la familie!", a fost mesajul postat ieri de Zannidache pe pagina sa de Instagram.

Prin luna noiembrie, Zanni făcea câteva postări în care își arăta frustrarea, susținând că a fost mainpulat de alte persoane și că i s-au furat banii cu ușurință.

„Am fost manipulat de zeci de mii de euro”

"În doi ani de zile de când am câștigat Survivor am fost manipulat de zeci de mii de euro. N-am fost prea priceput în materie de bani, dar am fost și prost, de aceea banii mi s-au furat cu ușurință...Mă bucură că s-au putut bucura și alții de banii mei! Sper că sunteți sănătoși și că i-ați cheltuit cu cap! Doar nu m-ați păcălit să vă luați bomboane!", spunea atunci Zanni, mâhnit, în postările sale.

Primii concurenți de la Survivor All Stars sunt, de acum, cunoscuți! Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

În inima junglei dominicane, doar cei mai puternici vor rezista! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net