Zanni își vinde casa cu 5 camere luată cu sudoarea frunții! Cât cere pe ea: „Nu plătesc curent”

Câștigătorul Survivor România 2021, Zannidache, a realizat multe lucruri  în ultimii ani. S-a mutat la casă, și-a luat mașină, s-a apucat intens de vlogging și youtube și totul pare să îi meargă strună.

Doar că, după ce și-a amenajat casa la curte după ultimul răcnet, acesta s-a hotărât brusc să o vândă și să facă alte schimbări în viața lui în ceea ce privește locuința.

240.000 euro, casă verde, full smart, 175 m2,5 camere, 3 băi, panouri fotovoltaice, teren 500 m2”, sună anunțul de vânzare al casei sale postat de Zannidache pe rețelele lui de socializare, iar comentariile au început să curgă.

Și te întorci înapoi la creșă?”, „Îmi pare rău, tu știi mai bine. Doar că dacă ai prins gustul spațiului mare și a curții o să te simți ca la închisoare într-un apartament” sau „De ce o vinzi, dacă nu te superi? Este o casă superbă!”, „Banca, bat-o vina!”.

În urmă cu două luni, Zanni a postat pe canalul sau de youtube un vlog cu turul casei noi, pe care a prezentat-o astfel tuturor.

Casa este situată pe un teren de 350 metri pătrați. Destul loc pentru mine. Când am venit aici și am avut vizionare la această casă, m-am îndrăgostit de ea instant, vere! (…) Curtea dispune de becuri pe fiecare stâlp, am uitat cum se numesc… Sunt în reparații cu baia, deci nu este gata toată casa, am fost în reparații și cu studioul de sus pe care l-am făcut eu, cu mânuțele mele… Pe sub pavele se află încălzire, cum am în casă încălzire în  pardoseală, iarna când ninge, apăs pe un buton și se topește zăpada. Așa a fost prevăzută dar nu prea mai ninge la noi… De-aia am și cumpărat-o! A fost făcută să fie locuită de cel care a făcut-o! Adică nu este o casă făcută să fie vândută! Este o casă personalizată, făcută cu mare atenție, cu multă dibăcie, aș putea spune! Eu nu plătesc curent, nici apă… Răzvan de la Craiova m-a ajutat să-mi pună pe casă niște panouri fotovoltaice despre care nu știu prea multe…”, povestea Zannidache atunci, destul de încântat de casa lui economică.

Anul trecut în luna octombrie, Zanni plutea de fericire că are propria lui casă la curte.

Sunt la casa mea! Sunt prea fericit. S-a întâmplat totul atât de repede. Mi-era greu să cred că o să am apartamentul meu, dar păi și casă și mașină. Vă mulțumesc vouă pentru că l-ați iubit pe Zanni exact așa cum este el, cu rele și mai rele… Pot să zic că sunt mulțumit, împlinit și fericit! Să vedem cât va dura!”, a fost mesajul transmis de câștigătorul Survivor România 2021, alături de o poză cu cele mai recente bunuri ale sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net