A pus mâna pe Brânză!

Dragoş Stoenescu-Cristina Vărzaru
Dragoş Stoenescu-Cristina Vărzaru

Sportul românesc s-a îmbogăţit recent cu un nou cuplu de campioni. Spadasina Ana Maria Brânză (26 de ani) şi poloistul Pavel Popescu (22 de ani) s-au cunoscut printr-un prieten comun şi acum formează un cuplu.

Citeşte şi:

Ana Maria Brânză, distracţie maximă în «perla» Caraibelor!

Ana Maria Brânză : «Îmi place mult de Cabral»

Ana Maria Brânză s-a oprit în optimile Campionatului Mondiale din Antalya

Ana Maria Brânză, la snowboard în Bulgaria!

"Ne cunoaştem mai demult, dar în urmă cu o lună a făcut un gest frumos aducându-mi prăjituri fără o fi vreo ocazie specială. Am fost aşa fascinată încât i-am acceptat şi propunerea de a iesi la un film, iar de aici a început totul", a dezvăluit Ana Maria pentru Click!.

Pavel Popescu este unul dintre cei mai promiţători poloişti din echipa naţională. Posesorul unui fizic impresionant (2.02 metri, 97 de kilograme), stelistul evoluează pe postul de centru la echipa de club.

"Merg la meciurile lui de câte ori timpul îmi permite sau mă uit la televizor când sunt în cantonament", povesteşte Brânză. Ea a glumit spunând că Pavel a reuşit să câştige "duelul" cu Aiurel, măgăruşul de pluş de care Ana Maria nu se despărţea niciodată.

"Aiurel va rămâne mereu prima mea dragoste, dar a acceptat în cele din urmă să mă împartă. Pavel a reuşit să se împrietenească rapid atât cu Pol, câinele meu, cât şi cu Aiurel, pe care la început il mai boteza «Supărăţel»", a afirmat spadasina.

Ea şi iubitul ei îşi doresc pe viitor o vacanţă romantică în Cuba şi una la Eurodisneyland, dar momentan sunt ocupaţi fiecare cu sportul. Săptămâna viitoare, Brânză va participa la Mondialele de la Paris (4-11 noiembrie) unde speră să obţină o medalie.

"Eu mi-am recăpătat încrederea în actiuni şi dorinţa de a lupta. În ultimele trei concursuri de la Paris am urcat mereu pe podium şi cred că am toate atuurile să obţin un rezultat frumos şi acum", susţine sportiva.

Poloiştii au lipici la fete

Dragoş Stoenescu-Cristina Vărzaru

Triplă câştigătoare a Ligii Campionilor cu formaţia daneză Viborg, căpitanul naţionalei de handbal Cristina Vărzaru (31 de ani) are o relaţie cu portarul primei reprezentative de polo Dragoş Stoenescu (30 de ani), unul dintre cei mai râvniţi sportivi români.

Cosmin Radu-Anca Martin
Cosmin Radu-Anca Martin

Cosmin Radu-Anca Martin

Căpitanul naţionalei de polo, Cosmin Radu (29 de ani) trăieşte de 7 ani o poveste de dragoste cu Anca Martin (27 de ani). Aceasta a cochetat şi cu meseria de fotomodel, a fost protagonista unor pictoriale în revista FHM, fiind votată cea mai sexy sportivă din România.


    Cosmin Radu-Anca Martin
Cosmin Radu-Anca Martin
cub bia khalifa fulgy png
oana zavoranu si sotul
horoscop 26 martie jpg
cub daniel nuță png
cub ravan popescu png
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg