Aruncătorii români, pe podium la Cupa Europei

Cvadruplă campioană mondială  la junioare, aruncătoarea de ciocan  Bianca Perie s a antrenat la salină  alături de sora ei mai mică, Roxana jpeg
Cvadruplă campioană mondială la junioare, aruncătoarea de ciocan Bianca Perie s-a antrenat la salină alături de sora ei mai mică, Roxana

Sportiva Bianca Perie a câştigat, astăzi, proba de aruncare a ciocanului la categoria "under 23", iar Nicoleta Grasu s-a clasat pe locul doi la aruncarea discului, în Grupa A la senioare, la Cupa Europei de la Sofia.

Perie a reuşit o aruncare de 67,38 metri, devansându-le astfel pe Sophie Hitchon (Marea Britanie, 64,16 m) şi pe Jessika Guehaseim (Franţa, 62,43 m).

În cadrul aceleiaşi competiţii, Nicoleta Grasu a aruncat discul la 59,44 metri, fiind devansată de sportiva rusă Olesia Korotkova (60,20 m). Pe locul trei s-a clasat tot o atletă din Rusia, Vera Ganeieva (57,45 m). În Grupa B la aruncarea ciocanului, senioare, Bianca Lazăr-Fezecaş a ocupat locul 7, cu 57,81 metri.

La masculin, Laurenţiu Popa a terminat pe locul 6 în Grupa B la aruncarea greutăţii, seniori, cu 17,77 metri. În aceeaşi probă, dar la categoria under 23, Vlad Zinca s-a clasat pe locul 14 (15,50 metri). Alexandru Crăescu a ocupat locul 10 în proba de aruncare a suliţei, categoria "under 23", cu 63,75 metri.

 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
simley si marius jpeg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
blog unteanu
Capture JPG
image
image
image
image
Simona Halep, Instagram jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg
aeroclubul romaniei competitie acrobatie aeriana foto Facebook (5) jpg
Romania LetoniaU19, Sportpictures jpg