Cu coastele rupte, abia aşteaptă să-şi ţină în braţe băiatul

Ultima actualizare:
Paul şi Ana s-au  cunoscut la începutul  lui 2012 şi în toamnă  au făcut nuntă (Foto: Arhivă personală)
Paul şi Ana s-au cunoscut la începutul lui 2012 şi în toamnă au făcut nuntă (Foto: Arhivă personală)

De la agonie la extaz. Aşa au trăit în ultimele trei zile stelistul Paul Pârvulescu şi soţia lui, Ana. Fundaşul din Ghencea a suferit o accidentare urâtă şi le-a dat emoţii mari apropiaţilor, petrecându-şi o noapte în spital. Azi va trece iar pragul unei clinici. De această dată o va face cu zâmbetul pe buze, căci o va asista la naştere pe iubita lui, care a adus pe lume un băieţel.

Zi mare pentru familia Pârvulescu. Ana, sora solistei Elena Gheorghe, a născut la o clinică particulară din Bucureşti. Soţul fetei, nimeni altul decât fundaşul Stelei, Paul Pârvulescu.

„Şi eu şi Paul suntem foarte emoţionaţi. Era şi de aşteptat să avem tot felul de sentimente şi trăiri acum, când mai este atât de puţin timp şi voi naşte", ne-a declarat Ana chiar cu o zi înainte de marele eveniment.

Prin emoţii mare a trecut frumoasa blondină şi zilele trecute, când iubitul ei fotbalist a suferit o accidentare care părea a fi una extrem de serioasă. În timpul meciului cu CSMS Iaşi, la un duel aerian, Pârvulescu s-a ciocnit puternic cu portarul Ciprian Tătăruşanu. La pauza  partidei a fost schimbat, fiindcă acuza dureri în zona coastelor şi chiar a scuipat sânge.

Fundaşul lui Reghecampf a fost trasportat de urgenţă la spital, unde medicii au observat că avea două coaste rupte şi plămânul uşor perforat. Pentru siguranţă, Pârvulescu şi-a petrecut noaptea în spital.

Departe de soţia însărcinată, căreia i-a interzis să-l viziteze, de teama de a nu lua vreun virus care să-I complice starea medicală înainte de naştere.

"Acum este şi Paul bine, am răsuflat uşuraţi pentru că accidentarea nu a  fost atât de gravă", ne-a mai povestit ieri Ana. Sora Elenei Gheorghe este programată la acelaşi doctor care a asistat-o şi pe cântăreaţă atunci când l-a născut pe Nicholas.

"Întâmplător sau nu, lucrurile importante din familia noastră se petrec la data de 10. Eu l-am născut pe Nicholas la 10 decembrie, iar Ana îmi dăruieşte un nepot tot la data de 10", s-a amuzat Elena Gheorghe.

simeon stalpnicul png

Elena Gheorghe de abia aşteaptă ca Ana să nască. Solista spune că încearcă să fie liniştită, de dragul familiei, însă este acaparată de emoţii: "Parcă retrăiesc povestea mea, aşa simt acum. În mod sigur sunt mai emoţionată decât Ana", ne-a mărturisit Elena, care i-a pregătit deja mici cadouri nepoţelului: "Am fost la Londra şi i-am adus de la Disney tot felul de hăinuţe cu Mickey Mouse".


    Paul şi Ana s-au  cunoscut la începutul  lui 2012 şi în toamnă  au făcut nuntă (Foto: Arhivă personală)
Paul şi Ana s-au cunoscut la începutul lui 2012 şi în toamnă au făcut nuntă (Foto: Arhivă personală)

Meciul cu CSMS Iaşi a lăsat urme adânci în rândul steliştilor. Nu dfoar Pârvulescu a fost "păţit", ci şi Raul Rusescu. Mijlocaşul a încasat-o mult mai rău, tot de la un coechipier, de la Chipciu. A fost lovit cu crampoanele în cap şi a avut nevoie de nu mai puţin de şapte copci pentru ca rana să-I fie închisă. Acum, fotbalistul este în afara oricprui pericol, însă semnele loviturii vor fi mult timp vizibile pe fruntea lui.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Andy Murray (EPA) jpg
Gloria Buzau Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Andres Sfait (Facebook) jpg
Ovidiu Ionescu si Bernadette Szőcs (Facebook) jpg
CSU Craiova FCSB (Sportpictures) jpg
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net