Dănuţ Dumbravă redevine titular la naţionala de rugby

Fost internaţional de juniori, Traian Pllotshi s-a format ca rugbyst la Farul Constanţa. El este fiul antrenorului Adrian Pllotschi, care a activat la LPS Constanţa şi care a evoluat, ca jucător, în naţionala de seniori. Traian evoluează în liga a treia franceză, la Figeac, şi va începe meciul cu Spania ca titular - va purta tricoul cu numărul 8, cel de închizător.

În XV-le de start, antrenorii Romeo Gontineac şi Steve McDowell au operat unele modificări. Astfel, pe treisferturi au fost menţinuţi în echipă fundaşul Iulian Dumitraş, aripile Cătălin Fercu şi Mădălin Lemnaru, precum şi mijlocaşul de grămadă Florin Surugiu. Revin ca titulari uvertura Dănuţ Dumbravă, în locul lui Florin Vlaicu, trecut în rezervă după ce a ratat patru penalităţi la Tbilisi, precum şi centrii Ionuţ Dimofte şi Gal Csaba. Pe înaintare, în linia întâi reapare Mihăiţă Lazăr.

Din grupul de 22 de jucători lipseşte Sorin Socol, care a părăsit miercuri seară cantonamentul din Otopeni. Căpitanul "stejarilor" a anunţat apoi că a decis să se retragă de la naţională.

Iată cum arată echipa României pentru meciul cu Spania: 15. Dumitraş - 14. Lemnaru, 13. Gal, 12. Dimofte, 11. Fercu - (md) 10. Dumbravă, (mg) 9. Surugiu - 7. Ianus, 8. Pllotschi, 6. Carpo - 5. Ursache, 4. Petre (cpt.) - 3. Lazăr, 2. Zebega, 1. Nere.

Rezerve vor fi Rădoi, 17. Dima, 18. Popîrlan, 19. Lucaci, 20. Calafeteanu, 21. Vlaicu, 22. Cazan.

Meciul România - Spania va fi arbitrat de scoţianul Johan Van der Merwe, asistat de compatrioţii săi, Andy Ireland şi Archie MaCinally.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
cub Roxana Vasniuc png
Kate Middleton la Royal Ascot în buline (2) jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
senat george calin inquamphotos
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
image
image
image
image
2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg