Dinamo, obligată să câștige cu FC Botoșani sau pică pe ultimul loc

Ultima actualizare:

Duelul ultimelor clasate este programat să se dispute, lunii, de la ora 20.00, când FC Botoșani va primi vizita lui Dinamo, într-o partidă de fotbal televizată de DigiSport, OrangeSport și PrimaSport.

Dinamo (stânga), obligată să câștige (FOTO: Sportpictures)
Dinamo (stânga), obligată să câștige (FOTO: Sportpictures)

 „Asta e realitatea, trebuie să jucăm doar la victorie. O să dau totul pentru victorie, văd că și jucătorii fac asta. Jucătorii lui Dinamo simt diferența de nivel dintre Liga a II-a și Liga I, nu e ușor pentru ei. Simt că vor să crească, muncesc mult, în privința asta nu am de ce să mă plâng. Nu e cel mai fericit moment să fii acum la Dinamo. Știm unde suntem și vrem să ieșim din situația asta”, a punctat înlocuitorul lui Ovidiu Burcă pe banca tehnică a dinamoviștilor, Željko Kopić.

Botoșănenii n-au reușit nici măcar o victorie, în acest sezon

„Nu e ușor, nu e un moment fericit pentru noi. Trebuie să rămânem pozitivi! Atmosfera înainte de meci a fost bună, pentru că știm importanța lui. Trebuie să luăm cele trei puncte! Trebuie să fim mai buni, mereu începem greu meciurile, luăm goluri repede. Apoi, ne creăm ocazii, dar nu marcăm, ținem prea mult mingea. Fiecare meci are povestea lui, dar acesta cu Botoșani e extrem de important. Trebuie să fim uniți ca să facem un meci bun și să schimbăm situația în care ne aflăm. Nu am câștigat de mult timp, asta mă înnebunește! Nu e normal pentru un club ca Dinamo. Nu e suficient, jucătorii știu asta. Acum e momentul să câștigăm, a trecut prea mult timp”, a declarat și fundașul central Lucas Alves.
Botoșănenii sunt ultimii din Superliga României, nereușind să câștige nici măcar un meci, în acest sezon, în care au adunat nouă egaluri și au pierdut 10 meciuri. Alb-roșii sunt pe penultima poziție din clasament, având înfrângeri pe linie, în ultimele cinci meciuri, bilanțul „ilustrând” două victorii, patru remize și 13 dueluri pierdute, având presiunea faptului că încă o înfrângere îi va aduce pe ultimul loc din campionatul românesc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net