Hamilton neagă că ar vrea să plece la Red Bull: "Nu mă duc la o companie de băuturi"

Managerul team-ului Red Bull, Christian Horner, declarase că Hamilton nu va fi fericit dacă va avea din nou un an fără rezultate notabile, iar pilotul însuşi a admis că nu se va mulţumi cu unul sau două titluri mondiale.

Dar acest lucru nu înseamnă că britanicul ar vrea să plece la team-ul austriac. Hamilton a lăsat să se înţeleagă că mai degrabă a prefera o echipă ca Ferrari, cu istorie în Formula 1. " Red Bull nu este un constructor de maşini, ei sunt o companie de băuturi. Este vorba de băuturi versus istoria McLaren/Ferrari. Nu ştiu ce planuri au cei de la Red Bull. Echipa noastră încearcă să-şi construiască o repuaţie de mare producător de maşini, ca Ferrari, şi sunt convins că McLaren va fi în F1 pentru o lungă perioadă de timp. Este o echipă de curse pură ", a declarat Hamilton, pentru The Guardian.

Campionul mondial din 2008 nu crede că formaţia Red Bull va fi la fel de puternică în viitor. "Sunt sută la sută convins că nici McLaren, nici Ferrari nu vor permite acest lucru (n.r. - o dominaţie Red Bull). Ei (n.r. - red Bull) nu sunt în F1 de mult timp, în timp ce echipele noastre au un anumit statut pe care doresc să-l păstreze. De mulţi, mulţi ani Ferrari şi McLaren au fost în vârf şi acum avem o nouă echipă care ne-a dat jos", a mai spus Hamilton.

Pilotul britanic crede că piloţii Red Bull, Sebastian Vettel şi Mark Webber, nu au beneficiat de un tratament egal în sezonul trecut. "Mi mi se pare clar că este o echipă cu un «număr 1». Aşa pare din afară. Şi Mark a spus asta, nu-i aşa? Poţi să-ţi dai seama de asta din ce a spus el şi privind din exterior", a încheiat Hamilton.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
Kate Middleton
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
statuia lui Hercule descoperita in grecia FOTO Ministerul Culturii Grecia jpg
Institutul Cantacuzino
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg