Mihaela Buzărnescu, optimistă după 17 luni de absență. Ce s-a întâmplat

Ultima actualizare:

După mai bine de un an, de când nu a mai jucat tenis, Mihaela Buzărnescu a revenit cu o apariție publică, explicând ce s-a întâmplat. Jucătoarea în vârstă de 35 de ani s-a confruntat cu probleme de sănătate, de la începutul lunii august a anului 2022, după accidentarea suferită în timpul unui meci la turneul Challenger, disputat la Iași.

Mihaela Buzărnescu nu mai jucat un meci, de 17 luni (FOTO: Getty Images)
Mihaela Buzărnescu nu mai jucat un meci, de 17 luni (FOTO: Getty Images)

Între timp, după o operație derulată cu succes, Mihaela Buzărnescu se arată optimistă și gata să revină în circuitul profesionist.
„Aș putea scrie o poezie, dar tot ce pot spune, comunității mele online, tuturor celor care m-au întrebat tot timpul ce fac în aceste 17 luni de absență din tenis este: DA, încă vreau să joc.
A fost dramatic și dureros pentru mine. Am încercat totul ca să mă fac bine și să concurez din nou, aici, în străinătate, dar nu a fost niciodată suficient”
, a notat sportiva prin intermediul contului său de Instagram, adăugând: „Chiar și astăzi, după operația mea, nimic nu este garantat, pentru că nimic nu este niciodată garantat, dar acum putem spune că am încercat toate metodele. Ținem degetele încrucișate pentru ca eu să mă vindec și să reîncep să joc, în curând. (...) Sper ca, acum, să se înțeleagă și lipsa mea din ultima vreme de pe social media, dar revin cu pași mici, dar siguri”.

A câștigat peste două milioane și jumătate de euro din tenis 

Dată fiind îndelungata absență din „sportul alb” și problemele de sănătate cu care s-a chinuit, Mihaela Buzărnescu nu mai ocupă vreo poziție în clasamentul WTA, la fel cum se întâmplă și în cazul Simonei Halep, suspendată pentru dopaj
De-a lungul carierei sale, Mihaela Buzărnescu a câștigat un titlu la simplu în carieră și a reușit performanța de a ocupa un loc excelent în ierarhia tenisului feminin mondial, poziția 20, în anul 2018. Parcursul său a fost răsplătit și din punct de vedere financiar, reușind să adune din tenis aproximativ două milioane și jumătate de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net