Milionarul Dorin Mateiu rupe tăcerea! Primele declarații după ce s-a spus că ar avea o relație cu Simona Halep

Dorin Mateiu a făcut primele declarații, după ce au apărut o mulțime de zvonuri despre o posibilă relație a lui cu Simona Halep. Recent, au apărut mai multe fotografii cu cei doi la un restaurant. 

Simona Halep și Dorin Mateiu Foto: Media FLUX
Simona Halep și Dorin Mateiu Foto: Media FLUX

Cine este Dorin Mateiu

Dorin Mateiu a făcut primele declarații după ce a fost fotografiat cu Simona Halep. De ceva timp, celebra tenismenă a postat tot mai multe indicii care sugerau că viața ei sentimentală este destul de „vie” după divorțul de Toni Iuruc.

Poreclit „regele mezelurilor din Transilvania”, Dorin Mateiu are o avere impresionantă, de 70 de milioane de euro, care îl plasează pe locul 110 în TOP 300 Capital al celor mai bogați români. Afaceristul și sportiva au fost fotografiați în mai multe momente, însă nu au avut niciun gest de apropiere.

Ce a declarat milionarul

„Suntem cunoștințe. Asta pot să spun. Și-a luat apartament la Rahmaninov acolo, ne știm de acolo. O relație amoroasă, de cuplu? Doamne ferește! Exclus așa ceva”, a declarat Dorin Mateiu, pentru ProSport. Milionarul a mai explicat că a ieșit de mai multe ori cu Simona Halep în oraș și au discutat de diverse lucruri, nu neapărat afaceri, dar nici vorbă despre o legătură amoroasă.

„Eu am invitat-o. De ce? Pentru că am vrut să vorbim. Ne-am întâlnit de mai multe ori în acel complex și am considerat că putem discuta despre multe lucruri. Nu neapărat de afaceri, dar nici despre ce se scrie acolo. E o tâmpenie, o prostie, dar în fine, așa a apărut”, a mai afirmat milionarul.

Simona Halep nu a oferit detalii despre viața sa privată, păstrând discreția în ceea ce privește relațiile personale. Totuși, postările sale pe rețelele sociale, care includ fotografii cu flori primite, au alimentat speculațiile fanilor că sportiva ar fi din nou îndrăgostită. 

Ce avere are Simona Halep 

Până în 2021, Simona Halep a câștigat puțin peste 37 de milioane de dolari din tenis. O altă sursă de venituri, pe lângă afacerile sale și competițiile sportive la care ea participă, sunt contractele din publicitate. Fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon e prima la categoria celor mai bogate personalități din sportul românesc.

Conform Antena Sport, în 2020, Simona Halep a făcut aproape 1 milion de euro din afacerile imobiliare. Firma deținută de familia constănțencei a avut o cifră de afaceri în valoare de 4,56 milioane de lei (900.000 de euro) și un profit de 1,65 milioane de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
Romania la ceremonia Jocurilor Olimpice (EPA) jpg
delegatia romaniei ceremonia deschidere jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Nadia Comaneci (Sportpictures) jpg
Radu Dragusin (Facebook) jpg
Corvinul Rijeka (Sportpictures) jpg
David Popovici (EPA) jpg
delegatie romania jocuri olimpice jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net