Simona Halep ratează și turneul din Madrid. De ce absentează românca

Simona Halep are parte de schimbări majore în programul tău: după ce a lipsit de la turneul din Portugalia, Oeiras, de categorie WTA 125, românca nu va spune „prezent” nici la Open-ul din Madrid. Sportiva originară din Constanța primise, inițial, un wildcard pentru a putea participa la WTA 1000 Mutua Madrid Open.

Simona Halep spune „pas” turneului de la Madrid (FOTO: EPA)
Simona Halep spune „pas” turneului de la Madrid (FOTO: EPA)

„Halep, aflată pe locul 1.146 în clasamentul WTA, primise una dintre invitaţiile pentru tabloul principal al Mutua Madrid Open, a cărui tragere la sorţi are loc duminică. Românca a suferit o problemă la genunchi înainte de a se deplasa la Oeiras, în urmă cu două săptămâni. Ea încă nu s-a recuperat, astfel că a fost nevoită să se retragă de la turneul combinat pe care l-a câştigat în 2016”, notează ziarul „Marca”. Halep ar fi trebuit să participe, în această săptămână, la turneul de la Oeiras, din Portugalia (WTA 125), însă s-a retras spunând că nu vrea să îşi forțeze corpul şi că organismul său are nevoie de mai mult timp pentru a se obişnui cu revenirea la antrenamentele complete.

Un singur meci, de la revenirea în tenis

De la revenirea după suspendare pe motive de dopaj, Halep a primit wildcard şi la Miami Open, turneu WTA 1000, acolo unde s-a oprit în primul tur, fiind învinsă de sportiva spaniolă Paula Badosa, scor 1-6, 6-4, 6-3.
Dincolo de absențele de ultim moment din turnee, Halep rămâne conectată la ceea ce se întâmplă în „sportul alb”. În contextul retragerii neașteptate a lui Garbiñe Muguruza, fost lider mondial și deținătoarea a două titluri de Grand Slam, sportiva de 30 de ani din Spania surprinzând prin decizia sa, Halep a comentat evenimentul: românca a postat un mesaj pe contul său de Instagram, cu o poză dintr-un meci împreună, însoțită de textul „Îți doresc toate cele bune și mult și te felicit pentru cariera minunată”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net