Monoposturile echipei Hispania nu vor concura în MP al Australiei

Germanul Sebastian Vettel, care a obţinut prima poziţie pe grila de start în calificările de sâmbătă, a fost cronometrat în prima parte a calificărilor cu timpul de 1 minut, 25 de secunde şi 296 de miimi, iar ceilalţi piloţi trebuiau, conform unei reguli reintroduse în F1, să parcurgă un tur în minim 1 minut, 31 de secunde şi 266 de miimi.

Cu toate acestea, cel mai bun timp realizat de italianul Vitantonio Liuzzi în prima parte a calificărilor a fost 1 minut, 32 de secunde şi 978 de miimi, iar timpul coechipierului său, indianul Narain Karthikeyan, a fost de un minut, 34 de secunde şi 293 de miimi.

Contrar celorlalte echipe, monoposturile echipei Hispania au efectuat primele teste abia vineri - un tur, astfel că era de aşteptat ca piloţii să înregistreze cei mai slabi timpi.

"În final, sunt foarte mândru de echipa mea. Circumstanţele nu au fost cele mai bune. Am reuşit un miracol încă o dată, însă nu a fost suficient", a declarat directorul echipei, românul Colin Kolles.

Echipă Hispania Racing Team, aflată în faţa celui de-al doilea sezon în F1, continuă să se confrunte cu probleme financiare, fiind singurul team care nu şi-a testat monopostul pentru 2011 în pauza competiţională.

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
image png
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
podsiret Sursaarmataromana jpg
Primul reactor modular mic din România va fi instalat pe locul fostei termocentrale de la Doiceşti
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali