Primele declarații ale Simonei Halep, după ce a fost suspendată pentru dopaj: „Sunt...”

Cea mai mare vedetă a tenisului românesc recent, Simona Halep, a oferit primele declarații, după ce s-a prezentat audierile în fața tribunalului independent Sports Resolutions cu privire la scandalul de dopaj.

Simona Halep încă mai așteaptă verdictul / foto: arhivă
Simona Halep încă mai așteaptă verdictul / foto: arhivă

Nu mai este mult până se va împlini un an de la ultimul meci disputat de Simona Halep în circuitul WTA. Chiar și așa, sportiva dă dovadă de optimism.

„Vreau să asigur oamenii că sunt nevinovată!”, a precizat Simona Halep referitor la scandalul de dopaj. Anul trecut, pe 29 august 2022, dubla campioană de Grand Slam era eliminată în primul tur de la US Open 2022.

Marea sportivă a mai precizat că a citit toate mesajele fanilor și că a simțit căldura sufletească.

„Faptul că oamenii au fost alături de mine și m-au susținut atât de frumos mi-a dat putere. Vreau să le mulțumesc și să îi asigur că sunt nevinovată, că nu am luat absolut nimic, nu am făcut nimic necinstit în tenis. Sper să vină ziua în care mă voi întoarce pe teren și voi juca tenisul pe care l-am jucat toată viața mea, cu mare drag și cu mare pasiune. Și să ne bucurăm împreună de alte rezultate, dacă voi mai fi capabilă”, a spus Simona Halep pentru Eurosport.

Halep cade abrupt în ierahia WTA

În ultimele luni, din cauza faptului că nu a mai jucat niciun meci, sportiva are o cădere în ierarhia WTA. deși la începutul scandalului se afla în top 10.

În cel mai recent update, făcut luni, 21 august, Simona ocupă locul 1140. Veștile continuă să se înrăutățească pentru Halep. La finalul US Open 2023, dubla campioană de Grand Slam va dispărea complet din clasament. Aceasta va rămâne fără niciun punct!

Indiferent de verdictul oferit de Sports Resolutions, Simona Halep va trebui să o ia de la zero. Simona Halep va putea participa în competițiile WTA doar prin intermediul invitațiilor primite din partea organizatorilor.

image
image
image
image
image
image
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
Minge fotbal (Getty Images) jpg
Dezbatere Historia: Încep Jocurile Olimpice, ce se întâmplă cu războiul? VIDEO jpeg
Andrey Rublev (EPA) jpg
Max Verstappen, Formula 1 (EPA) jpg
Echipa nationala de rugby a Romaniei (Sportpictures) jpg
Farul Constanta CFR Cluj (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net