Pugilistul Shannon Briggs, învins de Klitschko, îşi doreşte să revină în ring

"Dacă aş putea, m-aş lupta şi în seara asta. Îmi place să boxez. Am avut o carieră frumoasă. Voi vorbi cu şeful - soţia mea - şi vom lua o decizie. Cu puţin noroc, ea mă va lăsa să lupt din nou", a declarat pugilistul american, în cadrul unei conferinţe de presă ce a avut loc la clinica în care este internat în Hamburg.

Shannon Briggs a ajuns la terapie intensivă după înfrângerea din meciul cu Klitschko, el fiind diagnosticat cu comoţie cerebrală, fracturi la orbitele oculare şi la nas, precum şi o fractură la umăr. El urmează să fie supus unei internveţii chirurgicale la umăr în cursul zilei de vineri.

Briggs s-a prezentat la conferinţa de presă având ochelari de soare fumurii şi într-o formă psihică bună, glumind cu jurnaliştii. "Sunt la fel de urât ca înainte, dar mă simt bine", i-a răspuns americanul unui jurnalist care s-a arătat îngrijorat de rănile suferite la cap.

Pugilistul american a susţinut din nou că el a fost cel care a decis să lupte până la finalul meciului şi i-a cerut antrenorului său să "nu arunce prosopul".

În presa germană, experţii şi jurnaliştii s-au declarat şocaţi de lipsa de reacţie a arbitrului, britanicul Ian John-Lewis, care nu a verificat niciun moment dacă Briggs este capabil să continue meciul.

Pugilistul Vitali Klitschko şi-a păstrat titlul WBC la categoria grea, după ce l-a învins pe Shannon Briggs la puncte (120-107, 120-107, 120-105), în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Hamburg.

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub adriana iliescu și eliza png
horoscop bani jpg
Nella Pignatelli webp
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg