Simona Halep s-a dopat intenționat? Răspunsul neașteptat dat de Gigi Becali: „Ce, crezi că ceilalți nu fac la fel?”

Ultima actualizare:

Simona Halep, care face mâine 32 de ani, a fost suspendată pe o perioadă de 4 ani pentru dopaj, a anunţat Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) acum două săptămâni.

Simona Halep a fost suspendată patru ani / foto: GETTY
Simona Halep a fost suspendată patru ani / foto: GETTY

Jucătoarea de tenis din Constanța a confirmat faptul că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS). Mai mult de atât, fostul lider WTA a dat în judecată compania Schinoussa Superfood, care a produs suplimentul contaminat (n.r. Keto MCT).

Gigi Becali (65 de ani) a dat un verdict clar, în cazul de dopping al Simonei Halep: staff-ul sportivei este de vină pentru această situație, iar jucătoarea a greșit pentru că a avut încredere în colaboratorii ei.

„Nu ea, i-au dat ăia. A avut încredere în ăia. Ce TAS? Dacă i-a dat, ce vină are ea? Ea are vină că nu trebuia să aibă încredere, dar în staff ai încredere. Ce, crezi că ceilalți nu fac la fel? Doar că ăia sunt mai deștepți, toate lumea face, dar au doctori mari, specialiști. Substanțe care nu ies în sânge sau care dispar. Mai ales unde sunt mulți bani!”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik

Cum s-ar dopa sportivii în opinia lui Gigi Becali

Pe de altă parte, Gigi Becai a atras atenția că tenisul nu mai este atât de curat precum pare. Sportivii recurg, în opinia sa, la substanțe care dispar rapid din sânge, astfel încât să nu poată fi depistate în urma controalelor dopping.

„Doar că au oameni pregătiți, specialiști și nu poți să prinzi doppingul. Asta e șmecheria, substanțe care nu ies în sânge. Îl ia acum și în 48 de ore dispar. Sunt fel de fel, iar oamenii s-au specializat. Păi tu nu vezi că stăm aici și ne văd din America?

Bagi canalul și vezi meciul. Ce să faci acum? Asta e tehnologia, știința, nenorociri mari. Mai ales unde sunt mulți bani. Tenis mulți bani, în fotbal la fel, mulți bani. Inventează tot felul de lucruri. Păi de ce nu putem să ne batem cu ei?

Iau toți tot felul de substanțe, nu droguri, substanțe care cresc capacitatea de efort, inima, dilatația vaselor, sunt multe. Sunt multe care nu sunt droguri și care folosesc dilatația vaselor. Ce înseamnă dilatație? Curge sângele mult. Sânge mult, putere multă. Ce fac ăștia acum”, a adăugat Gigi Becali.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
fcsb jucatori galerie jpg
David Popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net