Unde s-ar fi mutat Simona Halep. Țara în care sportiva își plătește impozitele

În spațiul public s-a zvonit că Simona Halep intenționează să se mute în Franța și se pare că sportiva născută la Constanța chiar și-a pus planul în aplicare. Informația apare chiar în raportul Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA), scrie adevărul.ro.

Simona Halep s-ar fi mutat în Franța Foto: Getty Images
Simona Halep s-ar fi mutat în Franța Foto: Getty Images

Ce se arată în raportul ITIA

Simona Halep a fost dată de gol de ITIA, care a publicat săptămâna trecută motivarea tribunalului în procesul de dopaj, menţionând că românca s-a stabilit în Franța: „Doamna Halep este o româncă de 31 de ani, stabilită în prezent în Franţa. Este o jucătoare profesionistă de tenis cu reputație internațională și a obținut un mare succes în carieră.

A fost de două ori pe locul 1 mondial la simplu, în 2017 și 2019. Ea are 24 titluri de simplu, incluzând Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019″, este prezentarea pe care tribunalul londonez i-a făcut-o Simonei.

Se confirmă zvonurile vechi

Mențiunea confirmă zvonuri mai vechi privind intenția fostului lider mondial de a se stabili pe Costa de Azur. De când a început colaborarea cu Academia Mouratoglou, Halep a petrecut foarte mult timp la Nisa, unde probabil și-a stabilit rezidența.

Ce declara, anul trecut, Simona Halep

„Am simțit că trebuie să mă duc la academia lui Patrick! Acolo am simțit că sunt un copil care încă își dorește să mai facă ceva în tenis. Deși eram foarte dezamăgită și nu știam dacă mai pot atinge nivelul cel mare. Pentru că eu nu mai joc tenis ca să câștig un meci sau două, merg până la capăt atunci când joc la un turneu.

La academie am văzut copilașii de acolo, care au 10 – 12 ani, chiar și mai puțin, trezindu-se dimineața cu visul de a deveni foarte buni jucători de tenis. Am luat ca un burete vibe-ul de acolo și l-am pus în interiorul meu. Stau de la 8:00 dimineața la ora 18:00 în academie. Niciodată n-am făcut treaba asta. Dar simt că la vârsta mea am nevoie de așa ceva”, spunea Simona Halep, anul trecut.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net